Svenska
Japan, switch och soulsborne abstinens

Japan, switch och soulsborne abstinens

Skrivet av affe66 den 16 april 2017 kl 09:53

Hallå igen alla glada!

Jag har alltid trott på att resa och att se världen utvidgar en persons vyer och får dom att växa och efter att nu bott i tokyo i 7 månader håller jag lika hårt på den övertygelsen.

För dom som undrar så kan jag häva ur mig att japan är väldigt exakt som man förväntar sig att det ska vara men samtidigt inte alls det man förväntar. Det är ett ytterst konstigt konstaterande men kan inte komma på ett bättre sätt att förklara det på.
Samtidigt är det nog det mest rasistiska landet jag någonsin satt fot i, vita män eller män av något annar ursprung än asiatiskt är inte direkt särskilt populära för att lägga det milt.

Med det sagt vidare till mer spelrelaterade saker;
Efter mycket om och men bestämde jag mig till slut att investera i diverse konsoller, en snes med 6 härliga klassiker för en 5 hunka, ett ps2 med ett antal sällsynta skräckspel för 800 samt i och med att switchen är 1000kr billigare här slängde jag på mig en sådan och glad är jag, switchen presterade över förväntan och Zelda: BOTW var definitivt ett klart värt köp.

Dock skaver en ådra idogt inom mig, jag var tvungen att lämna min vettiga dator samt ps4 hemma i Sverige och from software's fantastiska mästerverk gör sig tydligt påminda i sin frånvaro, har inte än hunnit avnjuta dlc:t till souls 3 samt nya experiment med builds i bloodborne saknas med passion.

Att ett spel kan göra så djupa intryck fascinerar mig extremt mycket och ser fram emot nya äventyr i dessa fantastiska världar!

Så dagens fråga till er som lyckats ta er igenom mitt svammlande måste nästan vara;
Kan någon snälla för guds skull ge mig en köttbulle?

日本語はちょっと難しい。でも日本は面白いな国ですよ。

HQ