Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
CLOUT COBAIN

CLOUT COBAIN

Skrivet av AG Jati den 15 juli 2018 kl 19:43
This post is tagged as: Musik

Denzel Curry är en rappare som tyvärr blev populär tack vare låten "Ultimate". Som förmodligen de flesta veta är låten ett enda stort meme och på så sätt även gjort Denzel till en av vår tids största memes. Vilket är rätt så synd med tanke på att Denzel hör lätt till en av de mest nyskapande och nytänkta rapparna inom modern tid. Hans senaste låt CLOUT Cobain bevisar det hela. Jag behöver inte säga mer, klicka nu!

https://m.youtube.com/watch?v=tKAv7eOK2dg

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Topp 4 Mobilspel till Android

Topp 4 Mobilspel till Android

Skrivet av AG Jati den 11 juli 2018 kl 02:53
This post is tagged as: Spel

Har aldrig varit så insatt med mobilspel men nu när man skaffat en mer avancerad mobil än tidigare så kändes det logiskt att prova några mer moderna portabla lir. Här är mina fyra favos just nu:

SimCity buildit
Hur kan ett jävla miljardföretag som EA inte lyckas ha stabila servrar...*your app does not respond*

Tetris Mobile
Det borde vara ett brott att inte ha Tetris överallt, seriöst.

Battle of Arrow
Pilbåge spel som sätter prov på reflexer och precision.

Honkai Impact 3rd
Beeeeeewbs...påminde mycket om Nier vilket är alltid bra.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gillade inte Connor

Gillade inte Connor

Skrivet av AG Jati den 7 juli 2018 kl 20:10
This post is tagged as: Spel

Följande text innehåller spoilers till Detroit: Become Human.

Connor har fått så pass mycket positiv kritik att man skulle lika gärna starta en fanklubb dedikerad till androiden. Jag har väldigt svårt att se storheten i det hela. Redan från början blev jag så pass less på hans Nic Cage-paleface och han hela tiden skulle låta så mycket robotiskt. Aldrig känns det som att Connor evolverar överhuvudtaget och bortsett från ett fåtal konversationer med Hank då han säger att han gillar hundar och metal-musik, kan jag helt enkelt inte bry mig om honom. Inte ens då han blir avstängd för att inte lyckats lösa fallen känner jag någon som helst empati. Kalla Kara och Marcus superklyschiga men åtminstone lyckades de evolvera och lämna ett större avtryck på mig. MEN, det är bara min dumma åsikt.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Topp 3 David Cage-lir

Topp 3 David Cage-lir

Skrivet av AG Jati den 4 juli 2018 kl 23:59
This post is tagged as: Spel

Ingen gör spel som bäste David Cage. Med sitt unik sätt att förmedla känslor och sätta fokus på mänsklighet har han trollbundit alla oss. Utan inbördes ordning presenterar jag mina tre favoriter från Cage.

3) Beyond: Two Souls
Jag var kanske lite för hård mot Cage ökända Two Souls. Ett spel som orättvist nog fallit i glömska, men som faktiskt bjöd på många intressanta idéer. Produktionsvärdet var dessutom högt där man lagt fokus på att skaffa duktiga skådespelare som gör väldigt bra insatser. Inte ett perfekt lir men klart godkänt.

2) Heavy Rain
Cage stora debut blev en av de mest prisade, om inte det mest prisade spelet för sin tid. Löst inspirerat av Fahrenheit fick vi en symfoni av melankoli. Ett verk där vi ställdes inför riktigt komplicerade val och fick se vårt slutresultat. Vem stod på tur härnäst? Vilken väg var rätt? Frågorna blev många men till slut så fick vi förmodligen världens största suck.

1) Detroit: Become Human
Vad får man om man kombinerar de utmärkta presentationerna från Beyond och melankolin från Heavy? Svaret är, Detroit: Become Human. Cage nästa opus som trollbann stora som små. I en värld där människa och maskin är närmare än någonsin. Där vi ställs inför inför våra mest komplicerade val och blir mer överraskad än någonsin. Just därför är Detroit min etta.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus