Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

POLLY ZOO

Skrivet av AG Jati den 21 januari 2018 kl 17:27
This post is tagged as: Godis

Allas favorit 200g-påse är tillbaka med den bästa sorten sedan den röda. Zoo är visserligen ett godis jag inte ätit sedan barndomsbenen, men när jag nu återigen smakar den ihop med gudmoliga Polly känner man sig som en fri nio-åring på nytt. Mumsigt och fullkomligt oemotståndligt. Finns just nu i Hemmakväll. Köp ett ton nu med desamma!

Punk ikväll

Skrivet av AG Jati den 17 januari 2018 kl 14:31
This post is tagged as: Gnälliga röster

Om ni bor i centrala delen av Svearike låter namnet på skitungen "Skitkid" rätt så bekant. Det helsvenska underbarnet slog igenom förra året med väldigt grova och ocensurerade punk-dängor som resulterade kring ett album som var väldigt svängigt i mitt stycke. Under den senare tiden har det däremot varit mer känslosamma ballader som jag också uppskattat rejält. Ikväll kör skitungen ett liveframträdande i Stockis för en lite premiss inför nästa smååstora projekt och jag är taggad som bara den. Hoppas hon kör 666, I Wanna Go To L.A och Sugartown. Trevlig lillörda' önskas för övrigt!

skitiga fingrar e gött

Mina fyra ABSOLUTA favoriter inom Trance

Skrivet av AG Jati den 15 januari 2018 kl 00:00
This post is tagged as: Musik

Antog att det var dags att göra en mini-lista på favoriter från min favoritgenre någonsin. Tune les "untz-untz".

Rising Star - Star Theme
https://www.youtube.com/watch?v=l3T1opOHbRo

Shane - Too Late To Run (Floyd Vocal Mix)
https://www.youtube.com/watch?v=3iKpeOAjZT0

Avatar - Red Planet(Dj Wag Remix)
https://www.youtube.com/watch?v=1pMI-MuIajc

Sven Väth - L'Esperanza(Visions of Shiva Mix)
https://www.youtube.com/watch?v=TV1k-thRXpA

Avicii van Buuren

Grattis Gamereactor 1998-2018

Skrivet av AG Jati den 12 januari 2018 kl 14:28
This post is tagged as: Gamereactor

Detta är alltså min smått sena gratulation till Pettahs ärorika sajt, företag och tidning för att nämna. Ty nu har Gamereactor blivit myndig nog att gå på systemet! Tänk alltså.

Min historia med Gamereactor började som nybakad fjortonåring runt år 2009 när det var hetast att vara fjortis eller emo. Min storebror hade länge varit medlem och nyfiken som jag var bestämde jag mig för att bli medlem.

Inte direkt en värst fin start blev det med alla nedtagna trådar man skapade och de ökända bloggarna jag desperat använde för att promota mina "unika" Youtube-videos under det lika unika namnet Cykelpump33. Jag har gjort många bedrövligt dåliga bloggar men just de jag gjorde under 2009 var så fruktansvärt dåliga att jag bestämde mig för att ta bort hela rasket. Vet inte direkt hurt många GR-medlemmar som kommer ihåg men ni kan alltid fråga Caleb.

Med dessa lovord tänkte jag kort och gott presentera mina favoriter från GRs historia.

Petters blogg om burgare
Detta var något som ibland brukade ske dagligen. En lika flottig bild som text poppade upp i bloggarkivet och handlade om rejäla burgare. Sen så finns det klart de dussintal recept relaterade till snabbmat som inte är så dumma heller. För mig var i alla fall bloggarna om burgare ett av signaturerna under GR 2.0.

GR Summermeet
Låter rätt ganska så klyschigt men man kan inte undgå hur pass underbar videoklippen, bilderna och texterna kring GR's summermeet har varit. Från de hysteriskt allvarliga mini-golf draman till ett magiskt "shirtless" sångnummer har det alltid varit ett stagnatum kring hur pass naturlig en redaktion kan vara. Kommer aldrig bli bortglömd.

Brutes trådar
Med Hendrix som profilbild var detta ett tecken på en medlem som kommer hypnotisera de allra flesta att besöka hans trådar. Brute var en av de första medlemmar jag kom i kontakt med och det var minst sagt väldigt trevligt att snacka om olika band, MGMT för att nämna som var mitt favoritband runt den tiden.

Brännarn
Detta behöver ingen förklaring alls.