Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
True Stories

True Stories

Skrivet av AG Jati den 25 april 2018 kl 19:20
This post is tagged as: Musik

True Stories, inte för att bli ihopblandad med rullen från 80-talet, släpptes sent 2017. Eftersom min Avicii-hype aldrig hade varit lägre så kunde jag ärligt talat inte bry mig mindre. Nu ångrar jag dock att jag inte såg dokumentären tidigare.

Tillsammans med en del av familjen blev det True Stories igår under sin lediga dag. Kort och gott kan jag konstatera att det är en dokumentär som gjorde mig sjukt emotionell och mer berörd, lika mycket som dagen Avicii gick bort.

Hela dokumentär är en enda stor emotionell bergochdal-bana. Tims problem med stress och alkohol är två av de saker som det sätts fokus på och det märks att ju mer in man kommer in i dokumentären desto mer blir man påverkad av hans situation.

För trots allt som en världskänd artist och ikon för miljoner om inte miljarder människor på planeten så känns det verkligen som att ha jorden på sina axlar när man knappt 28 år blir tvungen att avsluta en era fylld med turneringar(runt 800 om jag mindes rätt).

Har ni ännu inte sett True Stories går ni miste om något riktigt stort. Finns på SVT Play.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Energidryck med mango?

Energidryck med mango?

Skrivet av AG Jati den 23 april 2018 kl 21:34
This post is tagged as: Energidryck

Monster är inte rädda att pröva nya exotiska smaker, den här nya drycken är heller inget undantag. Eller ja, ny och ny den släpptes trots allt under allhelgona men nu är det första gången den säljs i Sverige. Juiced-versionerna av Monster är inte direkt något jag skattar högt, men den här var ett undantag. Kombinationen av juice och mango gör den här drycken riktigt god. Tror inom sinom tid kommer den finnas på de flesta matbutiker runtom Sverige. Rekommenderas!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
R.I.P. Tim "Avicii" Bergling

R.I.P. Tim "Avicii" Bergling

Skrivet av AG Jati den 21 april 2018 kl 20:24
This post is tagged as: Musik

Det kom som en chock igår. Blott 28-åriga superstjärnan och husguden Tim "Avicii" Bergling, död, borta, för evigt.

På pluskontot har oförskämda blaskor varit "något" barmhärtiga med hans död och inte gjort en och en annan galen spekulation på hur denna individ avled som tyvärr mjölkas av många blaskor i dagsläget. Trots allt ska de döda alltid respekteras.

Särskilt i fallet då det handlar om Avicii. Sverige kronprins inom modern house som började sina dagar med att producera klubbmusik, för att bli hyllad av ikoniker såsom Pete Tong och Armin van Buuren vilket resulterade kring mer hits och mer cred förstås.

Hur man än vrider och vänder på det hela kan man inte undgå att Avicii kändes som en smula frisk fläkt när mainstream-djs ville bara slaviskt följa trend efter trend. För hur mycket självförtroende hade Tim när han började mixa country med edm och på så sätt föra ett nytt sorts sound?

Med de orden vill jag säga tack men också förlåt för allt Avicii. Jag minns väl hur mycket jag verkligen avskydde låten Silhouettes, men i dagsläget kan jag konstatera att det blivit min personliga favoriten från grabben.

Vila i frid.

Suverän tribute-video:
https://www.youtube.com/watch?v=y7qZNppqSrA

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Energidryck från Gainomax?

Energidryck från Gainomax?

Skrivet av AG Jati den 19 april 2018 kl 22:25
This post is tagged as: Energidryck

Gainomax har alltså bestämt sig att flytta sin kemikaliemjölk åt sidan för att lämna mer plats åt sina nya energidrycker. Just nu finns det päron och bärsmak. Tyvärr är det ingen höjdare och smakar mycket billigt. För att vara energidryck så finns det inte direkt mycket boost heller. Meningslös dryck helt enkelt.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Fyra nya anime-tips

Fyra nya anime-tips

Skrivet av AG Jati den 17 april 2018 kl 21:43
This post is tagged as: Anime

Klassisk anime är alltid trevligt, desamma gäller nya pärlor som dyker upp då och då. Här är fyra av mina favoriter inom anime just nu.

Citrus
Är du känslig kring "syskonkärlek" kanske den här inte är något för mig. Men Citrus kändes i min bok mycket mer fräsch och nyanserad än de liknande anime man stött på under sina dar. Hoppas på en andra säsong med tanke på att den första säsongen avslutades rätt abrupt med ett happy ending.

Black Clover
Den här serien är väldigt retsam med hur troligt mixad den är kring kvalitet. Vissa avsnitt är enbart mediokra medans andra bjuder på en riktigt episk resa. Om ni inte har ett emot ett tjog av fillers och en smula awkward karaktärutveckling passar nog Black Clover er, särskilt om ni gillar Fairy Tail och Naruto.

A Place Further Than The Universe
Det här är mer en anime som verkligen är så färgstark att man blir bländad. Underbara karaktärer går hand i hand med den här mycket egendomliga och charmiga serien om att "gå mot sitt mål". Men sen så är det ju Madhouse vi pratar om här och de vet ju ett och ett annat om hur man gör kvalitet.

Violet Evergarden
Violet är redan på min lista över de absolut bästa animes jag sett på år och dar. Så otroligt mycket medmänsklighet och gripande story gör den här serien så otroligt underbar. Har aldrig sett så emotionell eller djupt berörd som då jag sett ett valfritt avsnitt av Violet. Avsnittet med modern och hennes dotter får en att gråta ut gång på gång.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus