Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Rockstar Import

Skrivet av AG Jati den 17 september 2018 kl 22:00
This post is tagged as: Energidryck

Det är visserligen hundens år i den kinesiska kalendern, men på Monsters burk pryds det av en klyschig drake. Tsktsk. Jag känner mig kränkt. Detta är en sjukt stereotypisk om inte rasistisk burk. Sen så står det att det är vit(!) te. Vita...heterosexuella...män. Nääe detta duger icke! 0/10! Black Lives Matters!

Rockstar Import

Jesus var en hen.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Eminem är märklig

Skrivet av AG Jati den 14 september 2018 kl 23:20
This post is tagged as: Musik

Eminems sjukt kritikerrosade album "Kamikaze" har hyllats av fansen men samtidigt också fått utsett för en del kritik. Det är ju nästan uppenbart nu att Em aldrig kommer släppa en klassiker såsom hans första och andra album, vilket är närapå 20 år(!) just nu. 20 år har kvaliteten bara varit ojämn och även om Em förblir en riktigt vass wordplayer så saknar han mycket strukur.

Om man tar låten "Fall" ut från Kamikaze är det nästan ett mediokert album. Sen så verkar all fokus just gå på hans massiva diss-track att resten av materialet på albumet glöms bort. Kanske eventuellt Lucky You kommer få lika mycket stjärnglans i framtiden.

Hur som helst, om ni haft koll på det social mediet den senaste tiden så har ni nog hört Machine Gun Kellys disstrack till Eminem vid namn "Rap Devil". Även om jag själv inte är ett så stort fan av MGK så var låten faktiskt rätt bra. MGK hade en del bra verser och gick all-in så att säga. Sen så är det rätt så imponerade med tanke på att han gjorde låten bara några dagar innan Eminems stora diss-track.

Eminem var också även lite impad över MGK's disstrack. Själv verkade han dock inte "intresserad" av att skriva en diss tillbaka till MGK..tills nu. Efter två veckor av väntan släppte Em nu sin diss mot MGK vid namn "Killshot". Personligen tycker jag att den är helt okej. Em har gjort så betydligt mycket vassare disstracks förr och nu märks det lite att han börjar bli lite för gammal för det. Den här kändes bara som en axelryktning och jag tror inte att det kommer påverka MGK's karriär så mycket heller.

Så, enligt mig har MGK vunnit. Ni hittar Eminem's diss på hans Youtube-kanal.

Eminem är märklig

Alla snälla pojkar bär polkagris-skjortor.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
K O N S T

K O N S T

Skrivet av AG Jati den 11 september 2018 kl 20:30
This post is tagged as: Konst

Jag väljer att kalla det här verket för...

Koffeinpumpande anarkist som nyss kommit från en dränkt dag men plötsligt ändrade sig och rånade en bokhandel på en underskattade manga som tillsist ledde till ett desperat försök att ragga en samkönad individ med grovt okristen musik vilket resulterade till en smäll på käften.

D E T Ä R K O N S T

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

SPIDERMEN

Skrivet av AG Jati den 8 september 2018 kl 21:20
This post is tagged as: Spel

"Man" är ju ett sådant hatat ord och jag vill gärna hålla min blogg fri från politiskt korrekt-gröngölingar. Särskilt med tanke på av titeln på det här spelet. Usch för Spiderman och hans macho-vänliga namn! Spidermen får det bli! Mycket bättre! Hen är ju världens viktigaste ord i just feminist-vänliga Sverige så det är ett mycket bättre namn, Spidermen!

Har ni kört igenom erat Spidermen än?

SPIDERMEN

Gul färg för att respektera Asien.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Energidryck med godis?

Energidryck med godis?

Skrivet av AG Jati den 6 september 2018 kl 22:06
This post is tagged as: Energidryck

Drycker med godissmak är en underskattad konstform. Det är något med läckert godis i flytande format. Så självklart ska AMINO skapa en rätt så unik dryck, eller tre nya drycker som på bilden. Alla har sin egen läcker smak och man har gjort ett bra jobb med godissmak. Så är ni sugna på något som för barnet inom er pröva AMINOs godisdrycker.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus