Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

En av huvudstadens bästa burgare

Skrivet av AG Jati den 22 september 2017 kl 19:28
This post is tagged as: Hamburgare

Leverar otrooooligt bra bild som vanligt

"Du måste bara pröva Vigårda" sa min stockholmska kompis. Så det blev dä kort och gott. Ihop med tre andra stockholmare beställde jag en burgare i samma pris som på Max. Å visst hade polarn rätt. Detta är tveklöst en av de absoluta bästa hamburgarställena i Stockholm.

Vad har ni för favvo-ställen i Stockis? Trevlig helg!

Test för fan! sugarfree LEMON POWERKING!

Skrivet av AG Jati den 20 september 2017 kl 21:59
This post is tagged as: Energidryck, Powerking, Burkdesign, Bokstavsdesign, Citron

</i>Sexigt med nakna knäskålar eller hur?<i>

Designen gjorde mig rätt så förbryllad. Brukar ju vara van då det e Powerkings design. Design på Powerkings burk är minimalism likaväl som dess abstrakta bokstäver. En färg dessutom som påminner mycket om det som kommer ur blåsan. Ser ju fortfarande ut som en design på ett av Armin van Buurens tidiga trans-album. Design, ja design.

Design...design...sa ja design?

Burken är en burk.

God tantkaramell-smak. Sjytte sylt av tio syltburkar.

Första låten som fick mig att svimma

Skrivet av AG Jati den 19 september 2017 kl 20:58
This post is tagged as: Musik

Jag skrev ett blogginlägg om "första gången" jag svimmade. Vilket egentligen inte var sant.

Egentligen har jag svimmat ett antal gånger, hela sanningen.

Till och med en låt har fått mig att svimma som hände för runt fyra år sen. Runt den tiden var jag rätt så ny till genren Black Depressive Suicidal Metal. Så en dag satt jag och surfade efter ett par låtar i samma stil och fick tag i denna:

https://www.youtube.com/watch?v=PPz05LwWDuI

Det hela slutade i alla fall med att svimmade. Kan dels bero på texten i låten som upprepades om och om igen. När jag lyssnar på låten i dagsläget ger den mig än idag rysningar. Eller så är jag bara en mes.

Duellen! Celsius vs Celsius

Skrivet av AG Jati den 17 september 2017 kl 01:19
This post is tagged as: Energidryck

Celsius har släppt två nya drycker men vilken är bäst?

Stor. Det ordet man kan inget annat än beskriva Celsius. Celsius har blivit stor i Sverige. Hur det går utomlands har jag ingen som helst koll på. Men i Sverige är Celsius stor. Men vad händer om en nybliven stor dryck går mot en annan stor dryck, sig själv? Det är något jag förväntat något otroligt stort på. Så jag satte nya Celsius Orange och Celsius Dragonfruit mot varandra...stor duell det här. I slutändan så går Dragonfruit som segrare. Smaken gav mig en stor känsla av vattenmelon. Har aldrig någonsin prövat en stor drakfrukt..men det verkar som den smakar så här. Stor är en bra rappare också. Han är stor.

Var en snell hen och ignorera den stora papperskorgen

AMINO PRO Raspberry

Skrivet av AG Jati den 15 september 2017 kl 18:07
This post is tagged as: Energidryck

Herregud vilken djävulsk förkylning man har, nåväl till recensionen.

Den senaste månaden har gått i energidryckens tecken med tanke på hur många nya energidrycker kommit ut. Inte direkt de mest fantasifulla och den här drycken från AMINO PRO verkar inte heller som något nytt. Trots det så är det i alla fall en god dryck. Påminner mycket om Apotekares Hallonsoda som man drack mycket när man var mindre. Sen så finns det ett fult hallon på burken så drycken får tio av tio!