Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Den mest obehagligaste scenen jag sett på åratal

Skrivet av AG Jati den 23 oktober 2017 kl 16:51
This post is tagged as: Film, Skräck, Rysare

Varning för Spoilers från Gerald's Game

Om det är något som verkligen får mig att kallsvettas som satan i skräckfilmer moderna som klassiska, är det en riktigt långsam scen där filmen sätter stort fokus på ens nerver. Det betyder inte att filmen behöver vara proppfull med chockmoment för att man ska bli skraj för livet utan allt som behövs är en enda scen. Jag pratar såklart om då huvudpersonen i den nervkittlande Netflix-rullen Gerald's Game lyckas komma loss från handklovarna. Gerald's Game är hittills en riktig obehaglig film med sina illusioner och drömscener men det är ju den här som får mig att bli alldeles kallsvettig. Länk nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=qeKUwTagIW0&t=14s

MGMT byter spår

Skrivet av AG Jati den 20 oktober 2017 kl 17:44
This post is tagged as: Musik, Pop

När man är ett band som MGMT vill man inte att varje släpp ska vara desamma. Oracular var en konstig tripp och en stor dänga psy. Congratulations var lugnt och mer åt prog-hållet. Med senaste släppet MGMT försökte man kombinera de två världarna, men lyckades inte helt. Så efter all den väntan, vad har nu duon kommit till med?

Ja det är något så oväntat som synthpop som för tankarna kring Gary Numan och The Cure för att nämna. Med tanke på vilken stor sucker jag för just den här typen av pop så låter det kanon. Kolla och avgör själv i musikvideon nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=rtL5oMyBHPs

Gillar ni MGMTs nya stil?

Faderslandet

Skrivet av AG Jati den 16 oktober 2017 kl 20:34
This post is tagged as: Musik, Folk, Indie, Bloc Party

Punk, Rock, Pop, House, Disco. Bloc Party's Kele Okereke har alltid velat pröva nya svängar.

I mina ögon så är Bloc Party just Kele Okereke. Det är främst hans texter och hypnotiserande röst som fångat mig sedan de släppte A Weekend in The City(gillar inte Silent Alarm lika mycket som de flesta tyvärr).

Sedan Kele fick sin dotter så har det dock varit mer fokus på karriären som solo-artist. Det är inga hårda gitarr-riff eller smattrande trummor här inte. Istället så fokuserar Kele på mer lugnande folk och indiepop-musik.

Med sitt nya album Fatherland så blir det mycket lugna och vaggande låtar. Man vill bara krypa i en filt med en gigantisk kopp indisk te medans man lyssnar på det här underbart mysiga albumet. Kele är förtrollande som vanligt och även duetterna med Olly Alexander och Corianne Baily Rae funkar.

8/10

Inhumans

Skrivet av AG Jati den 14 oktober 2017 kl 19:47
This post is tagged as: Marvel, Serier

Hur kan man inte älska den här serien?

Den försöker vara så allvarlig och tuff. Med sitt styltiga Stargate-inspirerande skådespel och det glittriga, sjukt glittriga scenkulisserna. Nostalgieffekter som för tankarna kring gräsliga Star Trek-rullar. Vyer över det klyschiga Hawaii. Hur kan man inte glömma bort Maximus sexiga emo-frilla för delen? Utan tvekan en av årets bästa serier!