Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Kyligt album för en kylig säsong

Kyligt album för en kylig säsong

Skrivet av AG Jati den 9 november 2018 kl 20:51
This post is tagged as: Musik

Vintern kommer sent, som vanligt. Det ligger lite i det professorerna sa att i Sverige kommer vädret bli som i Kalifornien. Nåja, vi får i alla fall kyla, mörker och regn i årets bästa månad, och dessutom rätt så passande musik. Dubstep kingen Scuba skapade nämligen ett riktigt fränt wub wub för säsongen. Albumet heter "Substance In Retrograde" och finns på de flesta plattformar. Lyssna!

Facebook
TwitterReddit
Nackdelen med att följa många artister

Nackdelen med att följa många artister

Skrivet av AG Jati den 6 november 2018 kl 23:50
This post is tagged as: Musik

Jag nyttjar Spotify's Release Rader varje vecka och tycker att det är en riktigt bekväm playlist för att man ska bättre koll på när det släppts nytt material från ens favoritartister. Det jag inte gillar däremot är det pryds nu upp till 200(!) låtar per vecka på playlisten. Sen så brukar det variera från låtar jag inte hört till låtar jag redan spelat upp. Så det blir en smula irriterande när man stöter på en låt kopplat till ett album man redan har lyssnat upp. Release Radar kändes så mycket mer praktiskt när enbart 99-100 låtar dök upp per vecka. Nu kändes det enbart stressande varje gång jag använder Release Radar. Men det är bara att lyssna oftare antar jag.

Facebook
TwitterReddit
Min absoluta favorit bland alla reaktionskanaler

Min absoluta favorit bland alla reaktionskanaler

Skrivet av AG Jati den 4 november 2018 kl 23:57
This post is tagged as: Youtube

Att kolla på dessa "reaction"-videos kan ju tänkas som att vara det onödigaste som finns. Varför ska kolla på andras reaktioner över ett populärt klipp när man själv kan kolla på klippet och få ett eget perspektiv över det hela? Men det finns en del guldkorn bland det för övrigt rätt så torra reaktionskanalerna, en av dem är duon ZIAS! som förståeligt nog också är en av de största reaktionskanalerna på Youtube. Deras reaktion på den hysteriska MANS NOT HOT förblir min favorit från dem. När ZIAS garvar sönder då Big Shaq säger "Aznee" blir jag helt golvad av skratt.

Länk:
https://www.youtube.com/watch?v=g0bDYhy-GZY&t=9s

Facebook
TwitterReddit

SPIDERHEN

Skrivet av AG Jati den 31 oktober 2018 kl 23:58
This post is tagged as: Spel

Ville bara slänga in det här väldigt onödiga inlägget för att påminna er alla om att min KÄNSLOSAMMA recension av Spiderhen finns nu ute! Klicka linken för bövelen och KÄNN alla kreativitet! Visst KÄNNS det så mycket bättre när just jag lägger upp en recension på GR? Petter själv döpte mig till "GR's Mästartroll" med KÄNSLA!
https://www.gamereactor.se/medlemsrecensioner/31763/

Facebook
TwitterReddit
Halloween 2018 - världens bästa tribute

Halloween 2018 - världens bästa tribute

Skrivet av AG Jati den 28 oktober 2018 kl 18:09
This post is tagged as: Film

Som väntat fick senaste allhelgona-filmen finfin kritik från både fans såsom filmkritiker. Men rullen fick också en del för att ha väldigt torr humor och kanske inte världens bästa skrämsel effekter. För min del kunde jag inte vara mer nöjd. Tror inte sedan Dawn of The Dead-remaken(från tidigt 2000-tal) har det funnits en mer dunderbra remake som denna! Skulle kunna gå så långt som att kalla den för världens bästa tribute och tja årets film! Men det är bara min dumma åsikt.

Pöss pöss älskar er alla. <3

Facebook
TwitterReddit