Svenska
Blog
Mina åsikter om: Deadpool

Mina åsikter om: Deadpool

Skrivet av AmonDrake den 12 februari 2016 kl 23:33

Nu har man väntat kanske på en av det hypaste superhjälte filmer någonsin: Deadpool. Tidigare vi såg honom var på en annan film som gjorde honom jätte dåligt och det var X-Men Origins: Wolverine. Sen senare läcktes det helt underbara test video och började be och böna om en helt komplett film av filmen ända tills nu. Hur håller den? Lever det till all hype? Låt oss se.

Filmen handlar om hur han blir Deadpool, hur han och han tjej träffas och vill ta hämnd från skurken. Det är en blandning av en kärleks och en superhjälte origins historia.

Filmen som gör den briljant är själva verket storyn, humorn och action. Den blandar in perfekt med en massa humor från exempel referenser på andra superhjälte filmer, studion och saker från Ryan Reynolds karriär med mera. Mycket nakenhet och snuskiga skämt poppar upp. Det finns riktigt mycket att säga men då skulle det bli ingen överraskning. Action är kanske det bästa som finns någonsin med sin underbara R-rating bekräftelse. Den blandar in en bra mix av båda.

Ryan Reynolds lyckades klockrent knocka karaktären. Han är Deadpool och var född att spela honom. Morena Baccarin gör en bra insats som hans kärlek, båda har bra kemi. Brianna Hildebrad som spela Negasonic Teenage Warhead är kanske det coolaste karaktären i X-Men historia. Colossus herre jösses vilken bra och väl skriven karaktär. Han hade riktigt roliga moment som fick mig att skratta, definitivt det bästa Colossus vi har haft. Side karaktärer som T.J. Miller och Leslie Uggams karaktärer hade roliga moments också. Och självklart är det Stan Lees bästa cameos någonsin.

Minus delar är kanske storyn för det fanns några delar det inte byggde stark. Det är faktiskt svårt att kunna göra en film om karaktären som har ändrat mycket. Men den här är mest för fansens skull som gillar Deadpool. Skurkarna som Ed Skrein och Gina Carano kan bli det negativa som förstör lite av filmen. Jag hade inga problem med det de gjorde men kunde fräscha upp lite mer. Men det är definitivt det bästa skurkarna so far vad jag har sätt.

Glöm inte att stanna på post credit scene. Det är en väldigt bra och fick min kompis att hypa som fan på sequal. Ni kommer inte bli besviken. Det är definitivt det bästa Marvel (fox) filmen som har gjort hittills. Den här råkar vara bättre än deras X-Men filmer (och det är mycket att säga) Gå och se den så vi kan få mer såna här våldsamma vuxen filmer, så slipper få mycket lugna familje vänliga och vi kan se mer såna hardcore saker.

HQ