Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

varför rökning INTE borde förbjudas

Skrivet av Anakin1337 den 10 augusti 2018 kl 20:52

de finns en forum tråd här på gamereactor om att cigarettrökning borde förbjudas..... men de e helt fel enligt min åsikt. varför? till att börja med e de redan förbjudet för barn under 18 år att röka. alltså de e bara tillåtet för vuxna och detta e helt rätt. e man under 18 borde man INTE få röka. men för dom som e vuxna så tycker jag att man borde få bestäma det alldra mesta själv. varför? om man inte får göra som man vill när man e vuxen så e det praktiskt taget som man e ett barn fast till polisen. polisen ska inte få bestämma vad man får göra så länge man inte attackerar en oskyldig människa eller djur. vad mer ska polisen få fängsla vuxna för? bilkörning? alkohol? snart finns de ingen poäng kvar me o bli vuxen om de endå förbjuds allt.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
mina favvodjur #3 Kobra

mina favvodjur #3 Kobra

Skrivet av Anakin1337 den 7 september 2017 kl 20:09

okej den här utnämningen kommer va VÄLDIGT kontroversiell men tänk på att de bara e åsikter som utryks i bloggen så den som inte håller med har rätt till att inte hålla med. mitt nästa favvodjur e Kobran. egentligen finns de olika sorter av Kobra men jag räknar de som en typ av orm. Kobran e typ som de andra ormarterna men de som gör ger kobran sin speciella stil e att när den ska försvara sej så liksom ringlar den upp och typ ställer sig upp. på sidan oms dens huvud så e de som två vingar som ger den ett mäktigt intryck tillräkligt att skrämma iväg till o med de mest skräkinjagande rovdjuren. kobror e ganska långa de kan bli cirkus 6 meter o väga cirkus 6-9 kilogram(kungskobra). de som e de sjukaste e att även om de första försvaret inte räcker till så kan kobran injeccera ett nervgift som till o me kan döda en vuxen elefant på några timmar. så ser man en kobra så e de bäst o gömma sig. hmm tror inte de finns så mycke mer o säga om Kobran förutom att den äter andra ormar som mat.
. har du något mer o säga om kobran så skriv i komentars fältet. juste

https://www.youtube.com/watch?v=h7LuBIsMPOI

en video på kobran när den äter en annan orm. om man gillar mer på svenska så kan man välja svensk text.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
mina favvodjur #2 Röd panda

mina favvodjur #2 Röd panda

Skrivet av Anakin1337 den 4 februari 2017 kl 14:46

den röda pandan bor i himalya bergen när den e fri. den gillar för de mesta att äta växter precis som vanliga pandor gillar dom framförallt bambu. röda pandan e typ i storlek som en vanlig räv. dens specialiteter e typ att klättra i träd och att den kan leva både i vinterklimat men också där de e lite varmare, precis som många djur i sverige. den kanske skulle trivas bra i de norrländska fjällen. trots att röda pandan e fridlyst e de folk som jagar den till döds för dens päls så så småningom kan den röda pandan va ett minne blott.

de jag gillar me den röda pandan e dens fina färg på pälsen och att den e lekfull. det e nog en av de husdjuren jag skulle vilja ha om den inte varit fridlyst. jag vill mer att de ska leva fria.

en kort rolig video om den röda pandan
https://www.youtube.com/watch?v=HRwiPJkm1WE

en dokumentär om den röda pandan
https://www.youtube.com/watch?v=L8:shock:_UlruzU

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
mina favvodjur #1 Pangolinen

mina favvodjur #1 Pangolinen

Skrivet av Anakin1337 den 30 januari 2017 kl 15:09

jag har länge tänkt att jag skulle börja med en bloggserie om de häftigaste djuren. och nu e det dags. de e bara mina egna åsikter så om du inte håller med så gör de inget.

det första djuret är Pangolinen. Pangoliner bor för de mesta i afrika men de finns också i asien. Pangolinen har plattor har en pansar av keratin plattor för att skydda från yttre hot. den har långa klor för att den ska kunna flytta på stenar där den hittar sin mat som mest e myror och termiter. den har en jätte lång tunga som e typ som lim på så den kan sticka ner den jättelångt ner i myrgångarna och suga upp dom. de e pangolinen som har inspirerat till pokemonen sandslash. det som jag gillar med pangolinen är dens utseende och att den e väldigt fridsam i sitt levnads sätt. det känns som ett djur som mest går runt och inte ställer till det så mycket för andra djur förutom myrorna. jag tycker djur med pansar ser häftiga ut.

för den som vill se en kort video om pangolinen så kan man se här:

https://www.youtube.com/watch?v=gz4HXyxcess

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Historien om Harambe

Historien om Harambe

Skrivet av Anakin1337 den 16 september 2016 kl 14:09

hej och välkommen till min blogg. denna blogg ska handla om historien om harambe. eftersom att jag fick kritik för att mitt förra blogg inlägg va dåligt skrivet ska jag försöka skriva detta lite mer proffessionellt och objektivt.
historien om harambe börjar i ett zoo i texas. han föddes nämligen i fångeskap i Gladys Porter Zoo. enligt källor var han en lekfull gorilla som gillade att leka med de kvinnliga gorillorna. han va också en cool gorilla som gjorde sig bra på kort. men dom egenskaperna som gjorde att många av hans skötare gillade honom extra mycket var att han var intelligent och att han tog väl hand om yngre gorillor. vissa gorilla hannar kan vara aggressiva eller inte bry sig om gorillor. när han blev 15 år var det dags att flytta honom till Cincinnati Zoo för där fanns det fler gorillor i hans ålder. gorillor räknas som vuxna lite tidigare en människor vid ca 10-12 år så harambe behövde andra vuxna gorillor att umgås med inte bara barn.

efter att han bott i sitt nya hem i bara två år hände den incidenten som gjort harambe känd världen över. en pojke på tre år ramlade eller tog sig ner i harambes bur eller hem. skötarna kallade in alla gorillorna och alla lyssnade förutom den nyfikna harambe. harambe sprang bort för att se vad det var som hade plaskat till och där var det en pojke. harambe förstod förmodligen inte riktigt vad det var. det är lite svårt att veta vad en gorilla tänker liksom. men i alla fall så var det många av de som kollade på som blev rädda och började ropa och sådär. det gjorde harambe rädd så han ställde sig i ett hörn med pojken under sig. hans beteende går att tolka på två sätt enligt gorilla experter. antingen ville han försvara pojken från den skrikande publiken eller så ville han skrämma bort dom genom o se aggressiv ut. sedan tog han pojken i armen och sprang med honom släpandes efter sig. och det kan också tolkas på samma sätt. antingen vill han hjälpa pojken därifrån genom att springa med honom så. eller så är det ett beteende för att skrämma bort åskådarna.

efter att han sprungit iväg finns det inget mer på video film. i alla fall valde skötarna att skjuta harambe till DÖDS för att inte riskera att pojken skulle dö eller bli allvarligt skadad. många reagerade starkt på detta och blev arga att man dödade harambe eftersom han inte hade gjort något fel. både tidningar och vanliga personer på twitter var ilskna . efter hans död blev harambe för många en symbol för djur som faller offer för människor. ett djur som bara lever sitt liv i fångenskap så människor kan kolla på den. och sen döda den när människorna gör ett misstag. gorillor e också ett utrotningshotat djur så därför så blev många arga pga det.

efter att det blev så starka reaktioner på harambes död så blev harambe en meme. jag orkar inte förklara vad de e men om ni inte vet får ni googla. många skojar om harambes död o säger dicks out for harambe för att de tycker de e kul. någon sa till mig att dick e ett smek namn för hand pistoler i amerika och att dicks out for harambe betyder att man ska hämnas harambes död genom o skjuta folk. men de flesta verkar mena kuken ut för harambe i alla fall.

hoppas ni gillade denna bloggen mer än den förra. jag försökte att inte skriva egna åsikter utan bara lägga fram objektivt hur de va så folk får skapa sina egna åsikter. de e också ett känsligt ämne och man får va försiktig så man inte säger något folk kan ta illa upp av. först tänkte jag göra en bloggserie om harambe men det känns som att det passade mer för ett långt blogg inlägg. nästa inlägg blir nog en början på en blogg serie där jag ska försöka blanda lite mer åsikter men att de också e intressanta fakta om mina favvodjur.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus