Svenska
Blog

------- Lucka 25 (?!) --------

Och så kom den obligatoriska förklaringsbloggen.

Wow, ordet "episkt" har aldrig blåst upp till den grad att det faktiskt spricker om skiten.

Now to the real thing.

Ja, gårdagens lucka var failure. Med ett stort F. Främst för att kära momole lade näsan i blöt för tidigt, men också för att luckan igår var ett dumt och rätt billigt skämt efter en sådan gränslös hype och teorifunderande.

Dock inte sagt att det inte kommer något. För det gör det. Så småningom. Och eftersom jag själv finner det oerhört trist att vara så hemlighetsfull och bara placera mindfucks som luckor, ska jag härmed avslöja vad det "episka" faktiskt går ut på, så att det hela inte dras ut till uttjatandets kant.

Jag, Reqo och Ridley gör nämligen ett gigantiskt jul-collage över GR's och spelens universum, som några av medlemmarna kanske redan luskat ut vid det här laget. Det är ett samarbete med mina Paint-färdigheter och deras Photoshop-skickligheter, som då slås ihop i samma påse.

Det har pågått i ungefär en månads tid och jag är egentligen klar med min del av collaget (ett gäng karaktärer), men varför denna bildsamling inte visats än, är på grund av att Reqo och Ridley helt enkelt inte helt är färdiga med sitt.

Under tiden får ni alltså ta del av mina gamla aldrig-tidigare-visat-Paint-godingar tills duon är färdiga.

Men under tiden kan ni passa på att tomatkasta ansvariga innan de blir fullt färdiga.


------- Lucka 25 (?!) --------


Kasta tomater i deras gästböcker. inklusive momoles. Det lär de älska.

No hard feelings, guys - men vissa saker och ting kräver sina syndabockar. ; )

Fortsatt god jul, folks.

HQ