Svenska
Blog
---------Efter en hel månads onödigt hyp

---------Efter en hel månads onödigt hyp

Det är tamigfan jobbigt att sitta här varje morgon och försöka sätta ihop ännu en värdelös lucka. Så därför tänker jag inte göra mer av de där värdelösa luckorna. Varför fortsätta ända in till decembers slut? Jag gillade aldrig riktigt hypen som byggdes upp under december-månaden. Men det är över nu.

Reqo och Ridley sa till mig att fortsätta på skiten sedan lucka 24 för att hålla läsare updated eller nå't, men jag ser som sagt ingen mening med det längre. Detta blir alltså min sista update-blogg innan collaget anländer.

Och på tal om den, färdigställs den nu vid det här laget, sedan igår natt. Reqo sitter nu och placerar karaktärer på sina rätta ställen och Ridley håller på att färdigställa sin absolut sista karaktär. Det bådar gött.

Samtidigt vill jag passa på att nämna ett fjärde ansikte i projektet, nämligen serizawa, min serious assistent/agent som hjälpt till att sitta vid mötena och hålla såväl order, datum och ordning av förvirrade beslut. Låt oss ge creds till serizawa likväl. Och Dr. Martens-skor.

Nedan kan ni iaf ta del av en projekt-bild som aldrig någonsin kom ut i det numera nedlagda och stendöda G-Force Magazine. Den skulle bli covern och jag känner på mig att ni kommer att känna igen vissa GR-referenser.

Imorgon klockan 13:37 kommer collaget för allmän beskådan och ha en fortsatt god mellandagsrea (som jag för övrigt tänker kolla in idag)

(detta är ingen bildlänk, det är bara en bild)

HQ