Svenska
Blog
-----------Vem är moviefreak?-----------

-----------Vem är moviefreak?-----------

Vem är moviefreak i själva verket?

Vad är han?

Vad gillar han förutom... film (vem fan gillar inte film)?

Vad tänker han på?

Vem är moviefreak bakom alla de där populära paint-teckningarna?

Vem är... jag?

Jag som person och inte som anonym internet-användare?

Jag är en hopplös romantiker, en intellektuell, hyfsat allmänbildad och logiskt tänkande ung man och något av en konstnär inom de flesta områden, men bitter och omotiverat arg och trött. Jag är en orolig själ som tänker alldeles för mycket och lägger mycket tankeverksamhet på pessimistiska tankegångar. Jag är en drömmare med hopplöst mycket hopp i hjärtat och hur mycket jag än tycks vilja något, är jag en sådan som knappt utför min innersta önskan. När jag väl påbörjat något, har jag svårt att avsluta det och är det något jag söker, slutar det någonstans mitt på vägen. Lite brist på framförhållning, måhända.

Men eftersom jag också är en passionerad kille, är jag även en bra lyssnare och har humorn som framledning i diverse konversationer och diskussioner. Jag känner att jag kan berätta saker och ting med sådan genomslagskraft att det får åhörare på fall och jag känner att jag kan skapa saker (såsom att skriva, filma och teckna) som får publik att skratta, beundra och sitta med ansiktet halvt gömt på grund av tårar. Jag är även filosofiskt lagd och gillar allmänna samhällsfrågor, den mänskliga psykologin är också något som intresserar mig; hur och varför vi reagerar som vi gör, etc (här brukar oftast religion blandas in när det gäller hur människor tänker när man har tron som främsta vapen, oerhört fascinerande grejer det här...)

Mina främstra intressen är framförallt att berätta historier i olika former; vare sig det gäller att teckna något i paint, att skriva vidare på min evighetsnovell/roman eller att leka experimentell tokfarbror med vrickade filmningar och tänkvärda historier/karaktärer. Jag är något av en ensamvarg som följer orden "ensam är stark", men som inser hur korkat det är att vara själv och vill det som varje människa önskar; någon att dela den ensamheten med.

Med tiden har jag också börjat med att bli något av en existentialist och försöker med hela mitt hjärta förstå mitt liv och göra det bästa jag kan av den tid jag har, samtidigt som jag försöker hitta skönhet i precis allt jag finner i min väg. Funderar en hel del, över samhället, över relationer, över liv och död. Jag känner mig som en oerhört djup och mystisk människa med mångbottnad personlighet, som man med glädje vill lära känna.

Jag är en sådan person som är rolig att lära känna. En person man kan diskutera precis vad som helst med, och om min uppfattningsförmåga inte sträcker sig lika långt ut mot ett särskilt tema, räcker det väl med att jag lyssnar med fascination. Antingen är jag rolig att prata med, ett sällsamt trevligt umgänge eller en rätt låg person att umgås med.

Men i helhet är jag en intelligent, skäggig och kul personlighet som med sin sjaskiga klädstil och hårvårdnad mest kan konfunderas med någon alternativ universitetsproffesor eller någon som är så underbart djup och smart att självvårdnad inte direkt står som någon primär prioritering. Jag är en unik själ som söker ro och frid.

Jag är moviefreak.

Jag är en passionerad skribent och tecknare.

Jag är jag.

Jag är mitt.

Jag är mitt allt, jag är min själ, jag är mitt hjärta.

Jag är en ensam parkbänk i en höstlig värld av färgnyanser och dimma, som mest står i stillheten och undrar vad som kommer att passera vägen.

Sedan är jag en sådan med en tendens att babbla på för mycket om mig själv och annat, så jag avslutar bloggen nu.

HQ