Svenska
Blog

CDPR i mitt hjärta

Witcher-serien firar snart sin 10 års-jubileum och CDPR skickar därför ett kärleksfullt meddelande till sina fans, lagom till födelsedagskalaset - ett meddelande så kärleksfullt att det är svårt att inte bli rörd. Epilogen som CDPR kokat ihop är den bästa tänkbara fanservicen, där den ärrade monsterslaktaren har slagit rot i romantiska Toussaint och minns förgånga tider tillsammans med människorna han har knutit band med under sina äventyr. Den Blodige Baronen ser till exempel gladare ut än när vi sist såg honom, hertiginnan Henrietta minglar med gamle Olgierd, Lambert länsar Geralts vinförråd... och så klart Ciri passar på att titta förbi kalaset och ger Geralt en stor kram. Kan det bli bättre än så här?

Inte nog med det, så riktar sig även epilogen direkt till dig, spelaren, på ett sätt som för tankarna till Sonys fina gamerhyllning och tackar dig för allt stöd. Så härmed tackar jag CDPR tillbaka för all sitt engagemang. Tack för att ni lade hjärta och själ i era produkter och tack för att ni ser oss spelare som mer än feta plånböcker.

Och tack i synnerhet för den pågående Gwent-betan. Efter att ha spelat Overwatch religiöst i snart ett år tog jag en paus från Blizzards röjiga shooter och har sedan sommaren lagt all min speltid åt detta geniala kortspel.

Skål!

CDPR i mitt hjärta

PS. Snälla, balansera Scoia'tel-faktionen i Gwent. Förbannade alver.

HQ