Svenska
Blog

Valentine's Day Massacre Special - kommer på frdag!

Lagom till det som amerikanarna kallar Valentine's day så kommer även ett DLC-pack släppas till Grand Theft Auto V. Paketet, som inspireras av den faktiska händelsen där rivaliserade gäng var inblandade i en kallblodig avrättning, innehåller lite smått och gott.

Gusenberg Sweeper är det nya vapnet som kommer och inte helt oväntat så är det misstänkt likt den klassiska Thompson M1A1 som användes under förbudstiden (och i otaliga rullar). Men som vanligt så är det lite av en crossover. Trummagasinet från 1928-modellen (även känd som Chicago Typewriter, Chicago Piano) sitter på den här samtidigt som handtaget inte finns. Kanske för att undvika direkt plagiat och därmed inte trampa på några patent eller upphovsrätter (förstår inte skillnaden på dem, gör du?)

Albany Roosvelt kommer tas in hos Legendary-motorsport.net, och därmed knipa platsen för äldsta fordon i spelet. Vad vi vet hittills är att det är en armerad limousin från 20-talet som det går att hänga ifrån sidan på, i likhet med Grangern. Den besitter alla detaljer som bilarna från 20-talet gjorde och Albany, som är parodin på Cadillac, passar perfekt i rollen som tung gangstervagn. Det liknar en Cadillac V16 som visserligen togs i produktion 1930, men med lite längre och med tak.

Den kritstrecksrandiga kostymen är synonym med gangster-kulturen och vad vore ett gangsterpaket utan åtminstone en ny kostym? Inget alls såklart! På förhand så har det bara sagt att det kommer finnas plural av dessa skönheter, så jag tippar på kanske 2-4 stycken. Annars kommer hatt-förrådet att utökas ytterligare samt ett par t-shirts och en exklusiv hårfrisyr för damerna.

Uppdrag kommer också läggas till. Jag hoppas på en hyfsat koncentrerad story som kanske inte replikerar själva avrättningen i sig själv utan kanske tar modern form. Brustna hjärtan och fallskärmshopp har utlovats.

Personligen är jag otroligt peppad på det här. Jag älskar gangsterfilmer, gangsterkläder och allmänna gangsterfasoner. Slukade Mafia II (som jag ska spela om nu när jag har en maffigare PC) och avgudade fjolårets största överraskning, Gangster Squad. Av den enkla anledningen så är jag totalt uppskruvad inför det här. Lägga till gangsterleksaker i främst GTA Online men också i singleplayer är en dröm som gått i uppfyllelse. En dröm som jag inte visste att jag hade. Återstår bara att se hur communityt behandlar detta och tillämpar det i sina egna renderingar av Alla hjärtans dag massakern. Allt detta kommer på fredag och kommer finnas för nedladdning under begränsad tid. Har du dock fått tag på det så är det ditt för all framtid, så sitt bänkade någon gång under lördagen eller sena fredagskvällen och var beredd med nedladdningen om du vill vara på den säkra sidan.

(Sen fanns också information om ett sk. "Dangerous Businessman pack" vilket jag hoppas innehåller mera kostymer, och åtminstone en blodig American Psycho-kniv. Sist men inte minst så skrevs det också att heists är nära nu..., men fortfarande inte hur nära.)

Valentine's Day Massacre Special - kommer på frdag!

Den officiella promotionella bilden.

Läs hela posten här <h rel="nofollow" href="http://www.rockstargames.com/newswire/article/52186/Coming-this-Friday-The-GTA-Online-Valentine-s-Day-Massacre">hemma hos Rockstar</a>

HQ