Svenska
20. Returnal, Snälla Kriminella, Mortal Kombat & Stowaway

20. Returnal, Snälla Kriminella, Mortal Kombat & Stowaway

Skrivet av Ano92 den 6 maj 2021 kl 09:24

I veckans avsnitt av podcasten GOTY går vi genom mängder med populärkultur som vi konsumerat.

(03:01) Film: Vi pratar om nya Mortal Kombat samt om gamla kalkonen från 1995. Vi har även sätt nya scififilmerna Chaos Walking och Stowaway. SVT har släppt en ny rulle med stora delar av den svenska humoreliten med Snälla Kriminella och Netflixs nya tecknade film The Mitchells vs. The Machines visar sig vara en oväntad fullträff.

(31:21) Tv-serier: Apollo 11 på SVT levererar otroliga bilder från månlandningen. Life in Color på Netflix med David Attenborough är precis vad man förväntat sig. Vi har fortsatt kika på Charlotta x8, Shadow and Bone och Alla utom vi. Avslutningsvis snackar vi om den nya serien The Mosquito Coast på Apple Tv+.

(48:55) Anime: Har Netflix slutligen träffat rätt med en exklusiv anime i och med Yasuke? Sedan pratar vi Star Wars: The Bad Batch & animefenomenet Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

(57:20) Spel: Avslutningsvis har vi hårdtestat Returnal till Playstation 5. Jag har fått prova på Xbox Cloud Streaming till Game Pass och mobilspelet Mighty Doom levererar inte. Vi pratar även om Resident Evil: Maiden, Outriders, Spider-Man: Miles Morales, Octopath Traveler och Destroy All Humans. Slutligen har vi provat King of Seas som för tankarna till underbara Sid Meier's Pirates.

Om det låter intressant så finns avsnittet där poddar finns! Vi tycker det är roligt att göra, hoppas någon av er kan tycka att det är kul.

HQ