Svenska
Blog
resistance 2 på svenska!! D:<

resistance 2 på svenska!! D:<

Skrivet av badpojken den 6 augusti 2011 kl 12:19

För inte så länge sedan köpte jag resistance 2. Det var billigt och verkade roligt så jag köpte det. Jag var så himla sugen på att spela det efter all bra kritik. Ett vuxet, våldsamt action äventyr. Spelet sätts på och prolog filmen sätter igång. Stämningen är på topp med släckta lampor godis, läsk och en gosig soffa.

Då kommer det, en av gubbarna börjar prata. Läsken sprutas ur min mun och det kommer som en shok. Jag pausar spelet och lutar mig tillbaka. Jag måste ha hört fel. Jag kan ju inte ha hört rätt. Bara för att bevisa att jag hade fel så tar jag en extra stor klunk cola. Spelet sätts på. Colan flyger ut ur min mun ut på mattan.

Spelet är på svenska!! Jag kan inte tro det. SVENSKA!! Det blir ju inte bättre av att gubben som pratar gör röster till tex Lille fots morfar i landet för länge sedan eller questar från dino riders dinoryttarna. Det värkar inte gå att ändra heller vilket gör så jävla besviken.

Någon som vet om man kan byta eller om jag måste genomlida spelet på svenska? Snart kommer väll alla ailiens röster vara av Krulos själv. D:<

HQ
Någon film som har fått er att gråta?

Någon film som har fått er att gråta?

Skrivet av badpojken den 21 november 2010 kl 00:28

Jag gråter aldrig vid filmer hur sorliga dom än är men det finns två undantag. one flew over the cocos nest var en av två filmer som har fått mig att fälla en tår. Inte bara att det är världens bästa film, slutet kan få varenda man att fälla minst en tår.

Den andra filmen som har fått mig att gråta är Edward scissorhands. Denna vackra frankestein berättelse var så sorglig att till och med jag fällde tårar i filmens slut.

Någon film som har fått era ögon att vattnas?