Svenska

Piratkopiering?

Jag var en pirat när jag var yngre, det är ingen ursäkt att vara ung och fattig. Men jag försöker åtmistone göra rätt för mig nu. Kultur (dit Spel, Film och Musik faktiskt hör) är en lyxvara, och då får man vackert betala för sig.

Jag har köpt alla ID-softwares spel, och alla Valves spel via den ypperliga, underbara onlinebutiken Steam. Om Steam bara får deals med alla speltillverkare tänker jag aldrig mer piratkopiera nåt. Det är helt enkelt inte värt besväret.

Det tar kanske några timmar att leta fram en kopia av spelet online och ladda ned den. Skulle Steam ha alla spel är det bara att logga in, betala med VISAkortet och börja nedladdningen direkt. Inget krångel, en äkta, härlig kopia som uppdaterar sig själv automatiskt och tillhandahåller spelservrar och sånt för onlinespel...

Min tid att är dyrare än kostnaden för ett spel! Det går inte att sitta och krångla (och dessutom bryta mot lagen) för att spara några stackars hundringar.

Kommer det ett spel man kanske vill ha använder man internet för att snabbt och enkelt läsa vad ens egna favoritrecensenter tycker om spelet. Ibland har de fel, och ibland har de rätt. Det kanske tom. finns ett demo att ladda ned via PSN/LIVE eller till datorn via exempelvis FZ.se... Det finns alla möjligheter att testa spelet, eller att få höra vad nån man litar på tycker om spelet.. sluta piratkopiera, era arslen!

HQ