Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
H1Z1 når 10 miljoner spelare på Ps4!

H1Z1 når 10 miljoner spelare på Ps4!

Helt sinnesjukt ändå, betan till H1Z1 har alltså spelats av över 10 miljoner Ps4 ägare. Vet inte hur länge betan funnits, men har för mig att det är några veckor. Har spelat det en del själv och det är riktigt kul. Vet inte om jag skulle säga att det är ett bra spel, men roligt ändå på något sätt. Om ni ska prova det så rekommenderar jag att man spelar med en polare i duo läget. Tycker det var mycket roligare än när man körde själv.

Har du provat H1Z1? Vad tycker du om det?

https://wccftech.com/h1z1-breaches-10-million-players-ps4/

Facebook
TwitterReddit
God of war avklarat!

God of war avklarat!

This post is tagged as: God of war

Sådär! Århundrdets spel är avklarat. Vet inte vad jag klockar in på, någonstans mellan 50-60 timmar. Har gjort i stort sett allt som går i spelet, någon enstaka grej kvar jag ska göra. Men fy fasen vilket lir!
Produktionsvärdet i grafik och ljud är oslagbart, är så jäääkla glad att jag hade nya tvrummet så jag kunde njuta av det till fullo.

Men även om produktionsvärdet är makalöst bra så är det nog storyn och framförallt hur den berättas som jag kommer ta med mest efter denna upplevelse. Den lyckas med otroligt härlig blandning av att både vara väldigt intim och episk på samma gång. Älskar dynamiken mellan far och son, särskillt hur den utvecklas under spelets gång. Känner redan hur jag längtar till del 2 av denna epos i Kratos historia!

Känner att man kan inte ge spelet annat än en 10/10. Rekommenderar det starkt till alla som andas på denna jord :D

Facebook
TwitterReddit
Happy på Netflix!

Happy på Netflix!

Lördagstippset för de som gillar lite råare, roliga och fullständigt bisarra filmer eller serier. Happy är en serie om en avdankad före detta polis som jobbar som Hitman, spelad av Christopher Meloni (law & order). Vet inte riktigt hur man ska beskriva serien annat än att den är totalt fuckad. Se den, avgör själv, men jag tyckte den var grymt bra!

https://youtu.be/t7OYkSgmM-w

Facebook
TwitterReddit
God Of War Soundtrack nu på Spotify!

God Of War Soundtrack nu på Spotify!

This post is tagged as: Ps4, GOW, God of war

Som sagt nu kan man peppa inför releasen av God of war genom att lyssna på det briljanta Soundtracket som är skapat av Bear McCreary. Rekommenderar speciellt låt 1 och 2. Är peppad så in i bomben på GOW, det rinner Hype genom öronen, Fredag den 20/4 då jäklar! Då blir det att ta reda på varför Kratos senaste äventyr ligger på 95 på Metacritics baserat på 83 recensioner.

Ser mest framemot Storyn och hur det gör ett djup av Kratos, som fram till detta spel igentligen bara bestått av ilska och hat. Samt hans relation till Sonen Artreus, vars dynamik prisas i alla recensioner jag läst.

Så är du peppad?

https://open.spotify.com/album/3AieuV7WztobSMYG86Hdez?si=88KZsbC-QLmH1USn0Z_ZhQ

Facebook
TwitterReddit