Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Så jääääkla grym sångare!

Har aldrig varit något större fan av idol, brukar vara kul att se första avsnitten för uttagningarna, sen blir det rätt booring. Men i år måste jag kanske se hela rasket, har nämligen åkt på världens största mancrush för Chris Kläfford. Förutom att se ut som världens härligaste krambjörn så kan karln sjunga något så förbaskat bra. Hans tolkning av Imagine är så förbenat bra att det väller gåshud ut ur öronen.
https://youtu.be/938-7tszdeM

Såg sedan att han hade en youtubekanal med några låtar, däribland en egenkomponerad låt som heter The Edge. Fy fasen så bra låt och framförande. Längtar som fasiken tills han får börja lägga ut material på Spotify.
https://youtu.be/Ekg6-e6rT6o

Hellblade toppar PSN försäljningen under Augusti!

Grymt välförtjänt, Hellblade är en riktigt häftig upplevelse. En rekommendation till de som vill köra ett spel som har få till ingen likvärdig. Lite otippat ändå att det skulle klämma sig före Uncharted: Lost legacy. Topp 20 listan såg ut såhär i övrigt.

PS4

Hellblade: Senua's Sacrifice (New)
Uncharted: The Lost Legacy (New)
Rainbow Six Siege (Re-entry)
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (1)
Horizon Zero Dawn (RE)
Wolfenstein: The New Order (RE)
EA Sports UFC 2 (18)
Sonic Mania (New)
Rocket League (3)
Minecraft (5)
FIFA 17 (7)
Mortal Kombat XL (9)
The Last of Us Remastered (RE)
Cities: Skylines (New)
Middle-earth: Shadow of Mordor (8)
Call of Duty: Black Ops III (RE)
Star Wars Battlefront (12)
The Witcher 3: Wild Hunt (RE)
Friday the 13th: The Game (6)
Borderlands: The Handsome Collection (RE)

https://blog.eu.playstation.com/2017/09/08/hellblade-senuas-sacrifice-was-the-bestselling-game-on-playstation-store-in-august/

En jämförelse i storlek mellan open world spel!

Trillade över en artikel där de hade en grafisk jämförelse mellan några open worlds spelstorlek. I alla fall till kartans område. Tänkte de kunde vara intressant att förkovra sig i. Och visst spelar storlek roll, men inte i allt :) måste säga att Just cause 3 var oväntat stort.

http://www.netentstalker.com/open-world-games/

Destiny 2, första timman!

Fy faaaan så jävla bra inledning! Vet att jag spelade första Destiny när det kom, men fastnade aldrig för det. Tror jag gav det en timma innan jag la det på hyllan. Tidigare i år så plockade jag upp det igen i brist på annat och fan det otroligt tillfredställande, i alla fall i sällskap av två andra vänner.

Så det fick bli en förbokning på Destiny 2. Har lirat en timma nu och är grymt imponerad, har iofs inte hunnit upptäcke så stor skillnad spelmässigt. Men atmosfären, ljudet (omg det jäkla fantastiska ljudet) och hur det redan den första timman överskrider hela Destiny 1 storymässigt gör mig grymt imponerad. Kärlek vid första ögonkast måste jag även ge till Dominus Gahul som känns som en Darth vader på anabola korsat med lite Bane. Tror att första timman i Destiny 2 är den bästa inledningen jag någonsin påträffat i ett spel. Nog om det, nu ska jag fortsätta lira.

Adda Simskell på PSN om ni vill lira coop :)

Dead Rising 4 kommer till Ps4 i December!

Frank slaktar sig fram på fler format den 5 December då det lanseras till Ps4. Det kommer att lanseras med all dlc för 50$ i Staterna, så gissar på 500 riksdaler i Svea rike.

Inget spel som lockar mig, men roligt för de som sett framemot det och inte haft PC eller ett Xbox.

http://www.capcom-unity.com/jefferysimpson/blog/2017/09/01/dead-rising-4-brings-franks-big-package-to-ps4