Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Monster Hunter World!

Har lirat någon timme nu, känns hyffsat komplext men rätt skoj. Det som de måste fixa asap är ju ändå onlineläget. Förstår verkligen inte hur det lyckats göra ett så komplicerat system för att lira med vänner. Kan inte ens beskriva det, så fruktansvärt komplicerat är det.

Har du hunnit lira Monster Hunter och vad tycks?

Bilden är till MHs onlineläge!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

PS+ Spelen för Februari, enligt rykten i alla fall.

Cirkulerar runt en bild som verkar peka på att Dark souls 2 och Far Cry 4 blir Februari månads PS+ spel. Inte illa pinkat om det stämmer. Även om jag har en sinnesjuk backlog så vore Dark souls 2 i alla fall varmt välkommet då jag av någon mystisk anledning missat det :?

Hoppas du det stämmer? Bra spel?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Amazon till Sverige?

"Tecknen är nämligen många. Amazon har köpt mark på tre strategiskt viktiga platser i Sveriges logistikcenter Mälardalen - och enligt nyhetssajten Breakit förhandlar företaget med flera mediebolag om annonsutrymme. Man har också köpt loss det svenska domännamnet Amazon.se till pris på uppskattningsvis ett par miljoner kronor.

En svensk lansering skulle på många sätt vända upp och ned på vårt sätt att shoppa - för Amazon 2018 är så mycket mer än en nätbokhandel. Företaget har växt till ett gigantiskt shoppingimperium som skakar marknad efter marknad

Hemelektronik. Amazon är en jätte när det gäller teknik och en svensk etablering skulle skaka om både nätbutiker och elektronikvaruhus. Framför allt eftersom Amazon väntas leverera från Tyskland - och därmed slipper Sveriges kemikalieskatt."

Martin Appel PC för alla

https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.696172/amazon-sverige

Vad tror ni/tycker ni? Är själv rätt taggad

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

The Terror!

Ett stort tack till Kim som gav rekommendationen! Har plöjt igenom Dan Simmons The Terror på ljudbok medans jag jobbat på spel/film/musikrummet. Vilken jäkla pärla alltså! Utspelar sig på 1800-talet där man får följa The Franklin expedition i jakten på den Nordöstra passagen genom nordpolen. Berättas ur både ett första och tredjepersonsperspektiv, baserad på verkliga händelser med en liten tillagd twist. Otroligt bra skriven som jag tycker lyckas bygga en fantastiskt inlevelserik atmosfär. En resa som bjuder på klasskillnader, arrogans, svält, kyla, mer iskall frostande jäkla kyla, blod och sist men inte minst "The thing on the ice"

Jag lyssnade igenom den på Engelska, villet är mitt way to go då det gäller ljudböcker. The terror kommer även att komma som Serie via AMC och det är Riddley Scott som står vid rodret! The terror, lyssna eller läs!

Har du läst boken? Vad tyckte du?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.