Svenska
Blog
Blir nog ett Biorum!

Blir nog ett Biorum!

Saknade ett projekt att pyssla med såhär på kalla sidan av året. Vårsommar blir det husmålning ( jippi ????), har iofs bara halva huset kvar då jag påbörjade förra året men han inte riktigt klart pga skitväder, ennergibrist, barnprioritering mm. Hursom, såhär vintertid så blir det inte så mycket på hantverkar/pysselsidan. Tänker försöka öka mitt max i antal chins, men det tar ju inte upp hela dagarna.

Så då har det blivit en uppiffning av vindan, satt golv där det varit enstaka plankor att gå på så att den kan börja användas. Städat ur förrådet efter vad jag antar måste varit Hiroshima-bombens tvillingbror little boy II detonerat. Två släplass till skroten, sjutton påsar kläder till rädda barnen och en del gåvor till släkt och vänner. Resterande upp på vindan.

Ett risigt och fult rum till förfogande. Så vad ska man göra med det? Tänkte först ett lekrum till barnen, men alla tre har varsit rum i respektabla storlekar. Har ett rätt avigt och svårmöblerat vardagsrum, det är avlångt och har en rätt stor öppen spis. Svårt att rymma mer än en 55tums tv där. Sålde iväg mitt ljudsystem när vi flyttade in i huset av just den anledningen. Så fortfarande igentligen med ett lekrum i tanken så börjar jag lägga textilplattor. Men det ser ju så himmla mycket ut som ett biogolv, så varför inte göra resten bio också? :D

HQ