Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Beat´s topp 3 - 2009

1. Killzone 2
en riktigt bra kampanj. ursnyggt, tungt & skitigt. kändes som man verkligen var där och krigade. svårt var det också.
detta är även det spel jag spelat mest online. ruskigt bra enligt mig. varierande matcher och étt härligt xp system med medaljerna osv. behöver inte alltid vara så himla invecklat som cod spelen för att det ska vara roligt.
kul med hemsidan så man kan ha koll på statistik osv även på jobbet. bra klanstöd...

2. Uncharted 2
ruskigt bra kampanj. snäppet roligare upplevelse än kz2 kampanj. dock gillar jag kz2 designen mer men detta spelet är ruskigt snyggt och välgjort också.
Online delen har jag inte spelat så mycket men det är ruskigt kul om man är några polare med headset som lirar mot varandra.

3. COD: MW2
trist kampanj men med en hel del sköna moments endå. snyggt och fartfyllt men för mycket av allt är inte alltid det bästa. kändes som att få sätta på sin drömtjej men man kom för tidigt och så visade det sig att hon var en riktig bitch : )
co-op delen var rolig men inget märkvärdigt. stort plus för 4-split screen som e standard för dessa cod spel. roligt med några polare och bärs.
men det är online detta spel ska spelas endå. ruskigt roligt och fartfyllt på rätt sätt men ibland blir det lite för mycket även här så den når inte riktigt upp till KZ2s online del men bra jävla nära. ett minus är matchmaking systemet.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus