Svenska
HQ

Bioshock 2 - Gameplay!

Skrivet av BenDöver den 10 april 2009 kl 09:36

Nu har det kommit. Förvånansvärt tidigt också. Jag pratar om en av de mest efterlängtade uppföljarna just nu, Bioshock 2. Och petar du på min länk kommer du få se det första gameplaybilderna från ett uppdaterat Rapture.

Tänker inte kommentera klippet så mycket förutom att det märks tydligt att det har jobbats en del extra med ljus-, vatten- och eldeffekterna.

Klippet verkar vara en bit av det Petter fick se i San Fransisco (läs senaste GR-tidningen). I övrigt talar det mesta för sig själv. Splicersarna är kvar och vi får även se Big Sistern i rörelse, och allt är bara awesome!

Enjoy!

http://www.gametrailers.com/player/47806.html

HQ
Vem fan är jag egentligen?

Vem fan är jag egentligen?

Skrivet av BenDöver den 23 februari 2009 kl 12:31

Det hela började i torsdags när jag efter två veckors hårt tentaplugg skulle kila ner min röv i soffan och äntligen få spanka lite v-kött i Call of Duty 4 över liven igen. Knäpper på knappen och får se att jag inte kan logga in med mitt stencoola alias Rock Turboman. What the flippin' flip, tänkte jag. Visste att mitt 12 månaders skulle ta slut snart men jag borde ju kunna logga in för det.
Försökte då logga in på min mejl för att se om jag kunde komma in där, men nej. Tro på fan att den hade blivit kapad, hackad, crackad, vaxad eller vad det kan heta. En liten svettig, äcklig, sunkig fakking four-eyes hade hackat sig in i min privata håla och ändrat mitt, enligt mig helt inbrottssäkra lösenord och fråntagit mig mitt ända nöje, (nja, kanske inte riktigt, gillar ju mjölk) i livet.

Loggade in på min polares tag på xbox.com för att kunna spionera på mig själv, Rock Turboman. Tydligen satt jag naken i min sketna skinnsoffa och spelade nått biljard-spel! Alltså det hade vart okej om han lirade lite GTA eller CoD. Men idioten köper kanske Livens sämsta arcade-spel och förmodligen avlider av upphetsning. Allt annat ser ut som vanligt förutom att svettfuckarn har ändrat mitt location till "lol". Lite kul faktiskt måste jag erkänna.

Jag slänger mig på luren och ringer supporten, som förövrigt är riktigt, riktigt bra, och berättar min livshistoria varpå dom spärrar kontot från e-handel och ber mig kontakta msn-support så jag kan återfå min underbara reserv-hotmail, vilket gick bra. Tyvärr råkar jag få syn på att stjärtgossen gått loss på mitt VISA-kort och köpt Microsft-poäng, live-abonnemang och arcade-spel för över 1000 kr innan jag hann spärra det. G'damn!

Helgen snöade igen och jag gick under jorden p.g.a. depression...not. Kom hem igår kväll = supporten stängd. Jag försökte istället recovra gametagen. Gick inte. Röva. Idag när jag kom hem så tänkte jag kika om tölpen fortsatte att besudla min GT, varpå jag går in på xbox.com igen. Då helt plötsligt var jag inloggad på min GT men istället heter jag "thewraith2k7x". Samma bild, samma gamerscore, samma motto, nytt namn. Detta bevisade att jag hade rätt, en inavlad, tio-åring som om tre år kommer hacka sig in på NASA, och åka dit och sen få jobb på samma ställe och sedan tjäna tio gånger mer än mig livet ut, hade ändrat min GT. Till "thewraith2k7x". Fy fan vad fult. Han hade även raderat hela min friendslist så om nån vill trösta mig på distans så är det fritt fram att adda.

Nu har jag i alla fall fått tillbaka min GT och kan spela hur mycket Bankshot Billiard och Texas Holdem jag vill. Funderar även på att ta tillfället i akt och gå till Johannes The Döpare och ändra till ett mycket finare namn än Ben IRL: "thewraith2k7x". Eller kanske en fräsig tatuering...

Hoppas bara jag kan få tillbaka lite pengar av Microsoft, vet inte riktigt hur det kommer gå. Får återkomma med slutet på sagan.

Tell your friends!

//thewraith2k7x