Svenska
Blog
New Nintendo 3DS på Fredag. Ska du köpa?

New Nintendo 3DS på Fredag. Ska du köpa?

Skrivet av Bigest den 8 februari 2015 kl 09:36

Någon här som hittills utnyttjat GameStop's 50 % i inbytesvärde? Om ni inte gjort det och har spel ni vill göra er av med och få en extra slant än va dom spelen va värda i fredags och kommer va värda på måndag igen så passa på idag. För annars förlorar man ju typ på det.

Jag utnyttjade det igår. Bytte in min Nintendo 3DS XL och alla spel jag har till den för att jag ska uppgradera till New Nintendo 3DS. Och iomed att 3DS maskinerna är till för bärbart spelande så ska jag köpa spelen jag hade på små kassetter digitalt. Det är ju bärbart spelande. Då ska man väl helst inte bära med sig en massa små mini kassetter. Räcker med en maskin där spelen redan finns i. En grej jag fått för mig bara. Får se hur länge det håller. Förmodligen gör det de då jag knappt spelade på min gamla 3DS XL.

Nu är väl detta ett ganska onödigt köp kan jag tycka. Dels för att jag knappt spelade på den. Jag är ingen Nintendo spelare direkt. Och en himla massa andra anledningar. Men enligt mig så är Nintendo's senaste bärbara konsoler det som dom Nintendo's stationära konsoler (Wii och Wii U) inte är och borde vara. Hur man ska beskriva detta vet jag inte (Fråga gärna så kan jag försöka ge svar där). Men "VILL HA" begäret är stort. Och det är alltid lyxigare att ha den nyare modellen av en gammal konsol. Så när Xbox One och PS4 konsolerna kommer med uppgraderade varianter lär jag stå där, göra mig av med det gamla och fixa det nya. Så ni som redan har en 3DS eller 3DS XL. Ska ni uppgradera till New 3DS eller New 3DS XL?

HQ