Svenska
Äntligen PS5?!

Äntligen PS5?!

Skrivet av Blawk den 2 mars 2021 kl 21:13

NEJ.

Jag ska inte låtsas som något annat än det faktum att jag är extremt trött på tystnaden från Sony, vad gäller statusen kring deras konsolproduktion.
Jag har väldigt dålig insyn vad gäller orsaken till den otroligt taffliga lanseringen, och har full respekt på att det kan finnas helt rimliga orsaker till förseningar. MEN. Varför kan inte företag tala klarspråk? Varför dessa charader?
Jag förstår såklart att företag värnar om sitt anseende och inte vill erkänna misstag etc, men jag skulle personligen respektera företaget mer om det kunde vara öppen och tydlig med sin köpare om vad dom kan vänta sig. Om Sony hade sagt "Vi är ledsna, men pga av en brist på komponent X så kommer inte produktionen komma igång förrän 2022" skulle jag vara mycket gladare än vad jag är nu vid denna konstiga ambivalenta kommunikation som Sony bedriver. På deras instagram postas regelbundet taffliga försök till hype med inlägg som "Vilken är din favoritknapp på din Dualshock-kontroll" och "Finns det några HItman-fans därute?!", utan att på något som helst sätt kommentera alla tusentals personer som sitter utan bokade konsoler.
Skrattretande.
Bedrövligt.

Med detta sagt, vad vet vi egentligen om hur PS5-läget ser ut?
Jag har sökt efter svar men inte hittat någon handfast information.
Tar tacksamt emot svar, men är glad bara av att få dela frustrationen med någon annan.

HQ