Svenska
Blog
Längtan efter Uncharted 4 A Thief's End

Längtan efter Uncharted 4 A Thief's End

Skrivet av bluefury den 11 april 2016 kl 18:56

5år.
(Närmare)5 långa år. November 2011 för att vara exakt. Så länge var det sen vi senast fick ta del av Nathan Drakes jakt på "Iram of the pillars" eller som dom så vackert uttrycker det, "Atlantis of the sands" I Uncharted 3.
Ett äventyr som hade sina upp och ner men i slutändan är exakt den typ av spelupplevelse jag kommit att förvänta mig av Naughty Dog.
Efter det då?
Ja våren därefter fick vi Golden Abyss till Playstation Vita, ett spel som tyvärr i min mening inte nådde upp till den kvaliten många har kommit att förvänta sig utav Uncharted. Mycket att vet kan säkert skyllas både på hårdvaran och att det skulle vara redo till releasen utav Playstation Vita.

Men 2013 small det, lagom till releasen av Playstation 4 fanns Naughty dog på plats för att visa upp en liter teaser på Uncharted 4, och hypen har varit på topp ända sedan dess. Bara tanken av vad Naughtydog skulle kunna åstadkomma på ny hårdvara och efter framgångarna med The Last of Us fick det att vattnas i munnen på mig.

Och nu efter flertalet magnifika demos och Multiplayer Betas, men även flertalet tråkiga förseningar så är vi bara 29 dagar ifrån releasen av i min mening den här generationens mest efterlängtade titel hittills.
Det nu det jobbiga börjar, när dagarna närmar sig, då det börjar bli dags att dela med sig av alla förhoppningar och i samma veva försöka undvika alla typer av spoilers, något jag varit någorlunda framgångsrik med hittills.

Så är det fler som längtar något enormt? Är längtan för svår att kontrollera på egen hand? Skicka iväg ett meddelande på PSN så kan man dela längtan tillsammans, annars lämna gärna en kommentar här under!

HQ