Svenska
Känslosam animerad kortfilm

Känslosam animerad kortfilm

Satt och kände mig lite deppig såhär en fredagskväll så jag slängde ihop en video med min favorit kortfilm - Furiko a.k.a. Pendulum. Har ni inte sett den så gör det nu. Varning för "them feels" dock.

La till Sleeping at last's låt Saturn för jag tyckte den passade in på temat som tas upp i filmen.

Vilka är era favoriter när det kommer till animerade kortfilmer?

Det var allt, trevlig helg!

HQ
Spel som är lämpliga för bruten hand?

Spel som är lämpliga för bruten hand?

Sitter hemma med gipsad högerhand. Har fått order om att använda fingrarna i den utsträckning jag kan under läkeperioden. Spela måste med andra ord vara den bästa rehabiliteringen som finns? Okej, bra!
Vill gärna ha tips på spel som inte kräver så mycket button-mashing och högt tempo eftersom gipset begränsar min rörlighet i fingrarna ganska rejält. Kan bara köra med kontroller i handen och lirar mest på PC. FPS-spel och liknande går bort eftersom jag måste hålla i dosan på ett väldigt speciellt sätt så jag kan inte sikta och skjuta samtidigt.

Bara att bombardera mig med förslag! Har spelat en hel del i mina dar så blir svårt att säga vad jag redan lirat. En genre som jag är ganska novis i är turbaserade JRPG. Har aldrig riktigt förstått charmen med dem. Finns det nått guldkorn där ute med bra story och mindre fokus på grind och strider. Det är där jag tappar tålamodet i de flesta spel när man går 4:a steg och möter 3 fladdermöss för sjuttioelfte gången.

Vet inte vad jag skulle ta för bild så det blev en på handen. Gissa vilken knoge som är krossad. ;-)

HQ
Conker 117 tatuering

Conker 117 tatuering

Halo 5 släpps ju snart (Ready? Ready doesn't even fu**ing describe it!) Så jag tänkte lägga upp en bild på min senaste tatuering som är en New School mashup av mina två favoritkaraktärer i spelvärlden: Conker och Master Chief. Eller rättare sagt - Conker ÄR Spartan 117! Så nu slipper ni fundera på hur han verkligen ser ut. (Tro inte på all skit ni läser i böckerna och serierna).

En sittning kvar för bakgrund. Helt nygjord på bilden och tagen med mobil.

Var på Stockholm Inkbash för 2 veckor sen

Var på Stockholm Inkbash för 2 veckor sen

Finns några tatueringsintresserade på GR? I så fall tänkte jag slänga upp en bild på min arm för de som vill se. Har tyvärr ingen spelrelaterad tatuering än men filar på en idé som förhoppningsvis blir av i oktober. Eller nu ljuger jag lite. Fick lite inspiration från The last of us när "rosflickan", som jag kallar henne, kom till.

Tävlade med den på Inkbash och fick 1:a pris i Black And Grey, som förstås var kul och smickrande. Någon annan från GR som var där kanske? :)

Infected Mushrooms nya skiva

Infected Mushrooms nya skiva

Idag släpptes nya skivan Army Of Mushrooms, gruppens 8:e skiva - som har gått varmt i hörlurarna under dagen. Och jag gillar den...(trumvirvel)... mycket!

Bra tyngd och bas i alla låtarna med det där speciella soundet som bara Infected Mushroom kan få till.

Stort + är att de flesta låtarna är instrumentala. Ni får hata mig om ni vill men jag tål inte rösten på karln, när han ska sjunga (?) på knackig engelska med världens auto tune...

Kanonbra, 5 av 5 toasters!

Eller vad tycker ni? :)