Svenska

Idag lanserar Sony PS4 i Sverige

Skrivet av BöZöM den 29 november 2013 kl 14:40

...Men istället för att skaffa en ny stationär spelkonsol har jag idag hämtat ut min första bärbara sedan Game Boy Color. Suget efter denna skönhet gick inte att hålla tillbaka längre. Det var bara att punga ut med stålarna för en Limited Edition och senaste tillskottet i en gammal kär spelserie.

Idag lanserar Sony PS4 i Sverige

Pokemon Röd var det senaste fickmonster-liret jag spelade. Tills nu även det enda jag ägt.

HQ
Humfree Bug Art

Humfree Bug Art

Skrivet av BöZöM den 30 januari 2013 kl 18:10

Tänkte såhär mitt i veckan tipsa om lite skön musik för alla Onsdagströtta pojkar och flickor som hänger här i bloggsektionen.

Bandet heter Humfree Bug Art och är ett relativt nytt svenskt band. De har i dagsläget 3 låtar upplagda på Spotify och på Vimeo finner man 2 musikvideor. Tycker du ska ta och kika på en av dem nu.

Humfree Bug Art - With Nights and Lights

HQ

Trillingar

Skrivet av BöZöM den 17 augusti 2012 kl 01:08

Det absolut hetaste i filmväg stavas inte The Hobbit, The Avengers 2, Iron man 3 eller ens The Expendables 2. Nej, det jag absolut mest ser fram emot är inget mindre än...

Triplets

IMDB-länk

Detta är uppföljaren till 80-tals rullen Twins regisserad av Ivan Reitman (som förövrigt gjort senare filmer som Kindergarten Cop och Junior). Twins är alltså Reitmans allra första film i samverkan med Arnold.
I flera år har deras samarbete endast sträckts sig till 3 långfilmer. År 2013 får vi förhoppningsvis se resultatet av den fjärde.

Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito och Eddie Murphy(!) som den bortglömda brodern. Det kan tametusan inte bli bättre.

Trillingar

Nu är vi två. Snart är vi tre. Tjoho!

Reser till Japan imorgon

Skrivet av BöZöM den 27 maj 2012 kl 15:59

Morgondagen är en väldigt speciell dag. Vi är tre goda vänner som reser till Japan och kommer tillbringa ca 3 veckor i detta häftiga land. Ingen av oss har tidigare varit där och vi kommer troligtvis ha fullt upp med försöka se så mycket som möjligt och uppleva det Japan har att erbjuda.

Vi har ett bra hum om vad det är vi vill se, men kanske GR's medlemmar har några bra tips också? Ni som funderar på att resa dit, redan varit på en resa eller kanske till och med lever där. Tokyo, Kyoto, Osaka är ställen vi bland annat kommer besöka.

Ni är välkomna med alla möjliga förslag!

Reser till Japan imorgon

Känd, arg invånare i Japan.

När lusten faller på

Skrivet av BöZöM den 27 oktober 2011 kl 00:31

Såhär i höstmörkret när man känner att vintern inte är allt för långt borta kan det vara skönt att stänga in sig med lite spel. Nu är jag någon som sällan köper spel. Väldigt, väldigt
sällan köper jag dem direkt vid lansering. Om man bortser från enstaka CS-rundor med goda kamrater har det inte blivit mycket spelande alls detta året. Något sug har inte infunnit sig helt enkelt.

Sedan en tid tillbaka har dock diverse gratis-spel som exempelvis BF Heroes underhållit, och när BF3 betan blev tillgänglig kändes det som ett måste att även ta sig an det. Och det gav mersmak.

Eftersom det finns så otroligt många spel man aldrig tagit sig tid för att testa (och aldrig kommer ha tid för) kan väl en bunt slumpmässiga, billiga, halvgamla men ändock fina lir roa för stunden. I väntan på Dice's storprojekt. En internetbutik hade något av en lagerrensning och de utvalda blev:

Condemned: Criminal Origins

Call of Duty, numero uno i serien

Penumbra: Black Plague

Penumbra: Overture Episode One

Prey

och.. öhm.. Spoiler: Theme park World (för nostalgins skull, jag lovar och svär!)

Dessa spel inhandlades för en spottstyver, inte minst Prey som kostade sju tuggummin.
Bra spenderade pengar. (Nästan) bara first-person spel, men de skiljer sig ändå mycket åt, speciellt i omgivningar och atmosfär. Från Prey's brutalt designade kebabskepp till CoD's nazistslakt på röda torget. Penumbra och Condemned har fått stå för skräcken, och nog har man de senaste dagarna blivit en aning skakis.

För att avrunda kan man väl säga att det finns flera spel där ute som bara väntar på att få tänderna i sig, gamla som nya. Battlefield 3 är sprillans nytt, och det ska jag spela nu.

Tjoflöjt!

När lusten faller på

Jag har inte glömt dig <3