Svenska
Blog

Placebo snygg

Vi alla på jorden är bara re-used old assets. För energi kan inte skapas eller förstöras, bara omvandlas från en form till en annan. Det är termodynamikens första sats: Energiprincipen

Jag brukar tänka på Energiprincipen när jag går upp i vikt. Jag tänker mig att det är min gamla fläsk som återvänder till källan, att fetman har svävat runt i jordens atmosfär som små partiklar utan ambition, eller att fläsket har tagit över någon annan individ för en stund och sen har personen börja tokträna och exorsicerat bort fetmademonen! Och nu ser fläsket att jag börjat bre mina mackor med bearnaisesås igen och återvänder tillbaka till stora hungriga glufsiga jag.

Jag är en jojo bantare - JoJo FatHips Joestar - som min inre Otaku med paranoiapillerproblem kallar mig. Jag kommer i form och sen några månader efteråt fylls låren återigen med transfetter, sexpacken börjar skumma och babyhullet blir återsänd tillbaka till ansiktet.

FUCKING FAT I HATE YOU!! BEGONE FROM MY ASS!!

Mat eller sex? Vilken väljer DU? JAG valde mat för länge sedan. Fuck fucking sexiga samlag! Mina rumskamrater brukar kommentera att jag äter som en som en satiriskt tecknad dammsugare, well yeah, I do. Medans de kan sexa varandra, får jag helt enkelt nöja mig med mat. För vi tre lever som en konstig jävla kollektiv som inte tror på DÖRRAR. Vi har INGA dörrar i lägenheten förutom till toan och den dörren stängs nästan aldrig. Sarah är fan en VIRTUOS på att lämna toadörren på glänt. HUR SKA JAG KUNNA RUNKA I DEN HÄR MILJÖN!?

Närmaste jag kommer till sex är när vi beställer skräpmat och jag äter min pizza eller kebabrulle framför datorn stirrandes på heta tjejer som shuffeldansar. I DO THIS! Jag får någon slags sinnessjuk tillfredsställelse av denna cyberrymd voyeurism frosseri. Om jag nu ska äta något som ska göra mig ännu fetare, då vill jag känna mig så FET och ÄCKLIG som möjligt och se på attraktiva honors dansrutiner. För det motiverar mig att börja träna. Dessa heta kvinnor skulle aldrig vilja vara en med en fet slusk som mig! Jag har inte en chans med dessa sheilas, enda chansen är isåfall om om de gick upp fem kilo och fick lite sämre självförtroende. Då skulle jag ha en chans. Om jag tränar bort fem kilo från min kropp, så kanske dessa kilon finner en ny hem i någon av dessa dansande kvinnors former. Det är min chans till (digital) kärlek."In this dream I'm dancing right beside you."

Termodynamikens första sats.

mv^2/2 + mgh + ks^2/2 + Fs = mv^2/2 + mgh + kx^2/2!!

också känd som

ENERGIAAAA FUCKING PRINCIPAAA!!!

Placebo snygg

We were dancing all night long...wvbnxzewrdzshjhrzxzxz mina formler är säkert åt helvete... här kommer lite mer bildtext

HQ