Svenska
Blog
Supa hela veckan för man är uttråkad

Supa hela veckan för man är uttråkad

Jag tycker om er när jag är full. Jag vill nypa er i rumpan och berätta om hur fina ni är. Tyvärr är jag nykter som en nyfödd bebis och vill mest bara hålla min avstånd ifrån er just nu.

Jag lögnade. "Ljög" som man säger i stugorna. Jag är lite påverkad av Koskenkorva procent 37.5 just nu. LIVE!

Fyra shots av denna brinnande källvatten från SUOMI FINLAND har jag halsat (och en cider och en Smirnoff Ice). Jag har basically supit hela förra veckan, av sju dagar var jag full fem av dem. Ensam för den delen. Jag har druckit ensam. En dag drack jag med en polare som fick uppleva sin första riktiga fylla som slutade med att han spydde ner köksbordet. Resten av dygnen har jag sugit på vodkaflaskorna singel. Mina rumskamrater har varit här i lägenheten såklart, de har inte rört en droppe, de har bara stirrat på mina rödsprängda pupiller och undrat vad fan är det för dysfunktion på mig. Oroat att jag blivit en alkoholist. Jag har nypt dem i rumpan, berättat att de är fint folk och blivit emotionell. Sen har jag kallat dem för hemska människor som dömer mig och däckat i slogkaögjhök

De tror att jag är ledsen eller något. "Dricker du för att din pappa är sjuk och kanske blir mördad av livet snart?" frågar dem mig med känslor i rösten. Jag bara hickar och snubblar på ord som svar "Dlu ska veta att jag är faktiskt bra hemma som här, fattar du!!?"

Helt ärligt har jag inte någon speciell anledning för mitt drickande. Jag gör det mest för att jag är nyfiken, jag har aldrig varit full flera dagar i rad och undrar om man faktiskt blir fyllis om man dricker konstant.

Jag kan berätta att det är jobbigt att supa sprit flera dagar i rad. Jag känner mig mest seg och trött. Jag gick till matbutiken häromdagen (nykter) och det kändes som att jag gick i slowmotion genom en äng av gröt. Fattar seriöst inte hur alkisar klarar av detta. Credd till dem antar jag. Eller inte.

Skål till er alla! *nyper er i rumpan och däckar på tangentbtdtrfvaygdbuhjknmll,f*

HQ