Svenska
Blog

Tack för fem ljuva år

Då var tiden kommen för mig att ta gubbkepsen i handen, bocka och säga farväl som redaktionsmedlem på Gamereactor. Det är rätt sjukt att tänka på, men jag har haft nöjet att skriva för GR sedan november 2012. Det är ju typ, nästan, hela mitt vuxna liv. Fem år-isch. Under den tiden har amerikanska presidenter kommit och gått, vi har haft regeringsskifte, gått från framtidssäkra HD Ready till ännu mer framtidssäkra 4K och jag har hunnit förbruka närmare ett halvt ton kvarg. Jag har flyttat, skaffat sambo, ryckt upp rötter och planterat nytt - men GR har alltid bestått.

Jag har fått jobba med ett helt fantastiskt skönt redaktionsgäng och samlat minnen för livet (min och forne redaktörens Oskar Nyströms bisarra tur till Falun för att sova i dubbelvåningssäng hos ex-skribenten Pard och dricka lokala spritfavoriten "Skitliv" på ortens kareokebar, urmysigt Gröna Lunds-häng och min första USA-resa sticker ut lite extra starkt). Jag är sjukt glad att ha fått träffa så sköna kollegor och fått chans att växa som skribent under den här tiden, och det har varit ett rent nöje att få skriva för er, kära läsare. Er respons och er feedback på mina texter har varit lika vitaliserande som kaffe i mina ådror.

Nu är det dock tid för mig att dra vidare på nya uppsåt. Jag önskar jag haft mer timmar på dygnet för att kunna bolla alla livets åtaganden och stanna på GR, men jag är ju tyvärr - trots Guldkort på Pressbyrån - bara människa. Jag tackar alla som har läst mina texter och inspirerat mig att bli bättre. Tack till mina grymma kollegor och särskilt tack (hej Oscars-tal!) till Petter och Mäki som funnits där från start med grym feedback och stöttning och som verkligen hjälpt mig utvecklas som spelskribent; ni är briljanta herrar. Sjuka, men briljanta.

Tack för fem ljuva år, allihopa! Som min arga lillasyster brukar säga: "Häj på dä!"

Tack för fem ljuva år

HQ