Svenska
Blog

Måndagsglassen! - Nick's strawberry white (Säsongsavslutning)

Skrivet av cooltedan den 12 september 2022 kl 20:15

Hösten har kommit, eller om Red bull får bestämma har vi vinter då de har släppt deras nya "Winter edition". Men ni är inte här för läsa om energidrycker, nej! Denna text ska handla om 2022 sista Måndagsglass! Precis som de tigare åren så kommer jag avsluta med glass med smak som innehåller jordgubb. 2a gången Triumf glass får äran att avsluta och de kommer med Nick's strawberry white - pinnglass med vaniljglass och jordgubbssås. Vit choklad utanpå med frystorkade jordgubbsbitar.

När jag tog ett bett kände jag en konstig smak. Det var de frysta bären som inte hade den smak had hade tänkt mig. Precis som Nick's salty caramel som jag testade i början på säsongen så har även vaniljglassen en anorlunda smak. Chokladen var det dock inget fel på! 

Måndagsglassen! - Nick's strawberry white (Säsongsavslutning)

Summering

Tillverkare: Triumf glass

Smak: Vanilj, vit choklad, och jordgubb 

Kcal: 185

Vikt: 76g / ml Framgår ej

Pris: 30kr

Betyg: 3/10

Tyvärr inget att rekommendera. Hjälper inte att den är hutlöst dyr med. Då föreslår jag du åker ner till skånelandet och ta en Sommar från engelholms glass istället.

**********************

Ni har nu fått läsa 17 nya glassar men första gången på dessa 7 år har det inte inte testas någon Solero. Vilket är lite tråkigt. Detta år hittade jag ett ställe som sålde Sia glass, så hoppas verkligen de fortsätter med det nästa år. Bara 8 glassar testat hittills kontra GB och Triumf som ligger på 70 och 30st. Nu till rankningen! 

10

Gelatelli White chocolate almond

Cornetto soft cookie & chocolate

Sötis

9

Häagen-Dazs Peanut butter crunch

Chokladknäck

Gelatelli Double caramel

8

Ananas split

7

Ben & Jerry’s Salted caramel brownie peace pop

Gelatelli Orange

Godisregn

Farbror Arnes brynt smör

6

Nick's salty caramel

Magnum Almond remix

5

Duo sandwich milk chocolate & pear

4

Tip top salty caramel

3

Frozen snowflake cone

Nick's strawberry white (Läs denna blogg)

Då säger jag Tack och adjö för denna gång. Måndagsglassen säsong 8 kommer tillbax runt April, Maj däromkring. Se om jag lyckas få med en eller annan blogg innan oxå. 

HQ