Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Blog

Måndagsglassen! - Delicatobollsglass

Skrivet av cooltedan den 11 september 2023 kl 19:11

Då har vi Måndag igen och värmen vägra att lämna! Vecka 37 och årets 18e glass. Jag har 3 glassar till att bjuda på innan jag fryser bloggen till is. Denna glass som jag har testat blir en nyhet i dubbel bemärkelse. Delicatobollsglass - En pinnglass med smak av... Just det. Delicatoboll! Det är första gången på mina 8 år som jag har hittat hemglass. Vi var på en liten bilträff och då de andra blev kaffesugna gick vi och tog en fika. Jag kollade ner i frysboxen för se vad de hade för några och det var typ bara Pigelin, Twister och Magnum. Längst in i hörnet såg jag en glass jag inte kände igen, tog upp den och med stora ögon såg jag det stod "Delicatobollsglass". DEN ska jag testa! 

Min första tanke var att den typ skulle vara lika mjuk som fikabollen, men den var stenhård. Dock tror jag det är frysen som är väldigt lågt stält då han som tog en Magnum sa med att "glassjävlen" var hård.

Delicatobollsglassen är även en nyhet och sedan några veckor tillbaks har den på hemglass hemsida varit tillfälligt slut. Antar den måste varit en populär liten rackare. Den böhvs nog ingen mer förklaring vad den smakar men skriver det ändå. Som sagt pinnglass med gräddglass med smak av delicato och rippel av även det delicato, överdrag med kakaodoppmassa och kokos, Men min var så hård så blev nästan som att äta en frösen boll. Älskar delicatobollar men föredrar pärlbollar.

Måndagsglassen! - Delicatobollsglass

Summering

Tillverkare: Hemglass

Smak: Delicatoboll och kokos

Kcal: 350 per 100 gram

Vikt: 65g / 85ml

Pris: 25kr

Betyg: 8/10

Då glassen var stenhård var det svårt att njuta av den, inget som smälte i munnen.

**********************

Missat någon glass, eller vill läsa de igen?

Twister monstaahh

Nöt-crème

Nougat

Salty licorice

Kaninis

Nötkola

Vit choklad smultron

Magnum Double sunlover

Farbror Arnes nötkola

Juni (Laktosfri)

Apelsin (Vegansk)

Snickers white ice cream

K2

Magnum Double starchaser

Ice dream SaltKaramell (Vegansk)

Kingis Raspberry licorice

Solbaerstang

HQ