Svenska
Bounty Runner-Ett indie-projekt

Bounty Runner-Ett indie-projekt

Hej alla här Game Reactor. Jag en kille på 17 år som har jobbat av och an med ett litet spel, som jag har gjort själv från grunden. Jag kallar det för Bounty Runner.

Titel: Bounty Runner
Status: Demo
Kategori:Vertikal-scrollande Shoot 'Em Up
Filstorlek: Ca 5.2 MB
Språk: Engelska
Fullscreen: Ja (Går att byta till fönsterläge)
Antal Spelare: 1
Pris: Gratis
Länk: http://www.yoyogames.com/games/115083-bounty-runner-demo

Utvecklare:
Dragon Walker: Grafik, programmering, story, ide och design


Musik: Demigod
http://www.youtube.com/user/DemigodDoesNintendo

Video med gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=8H4T3sXYlyo


"Bounty Runner", en titel som ges till endast de skickligaste av prisjägare, som är beredda att jaga kriminella till jordens ände för att samla priset på deras huvud.

Genom att kontrollera prisjägarna Ark eller Fridan, är det ditt jobb att rusa in i horder av fiender och undvika hav av skott, skjuta allt som rör sig i detta utmanande klassiska shoot 'em up spel.
Spelet vänder sig till veteraner inom genren, men har 4 olika svårighetsgrader, vilket gör att både mindre vana och seglivade hardcores kan spela. Handritad grafik, utmanande spelmoment och humoristiska konversationer är en del av vad spelet har att erbjuda.

Spelet är fortfarande mitt i utvecklingstadiet, och då jag fortfarande går på gymnasiumet, har jag en hel del annat att sköta, vilket betyder att utvecklandet går ganska långsamt. Lägg till det att det här är ett enmanna projekt (Med hjälp från min brittiska vän Demigod som komponerar musiken åt mig). Med andra ord betyder det att det kommer ta väldigt lång tid innan jag blir klar, i värsta fall mer än ett år om det går illa. Hjälp i form av feedback och konstruktiv kritik är MYCKET uppskattat. Hjälp i form av ljudeffekter, hjälp med karaktärsporträtt, musikkompositioner (Demigod har även han skolan att tänka på.), etc. skulle lätta min börda något enormt. Detta är trots allt mitt första spel, vilket betyder att det finns många minor för mig att trampa på.