Svenska
Blog
Switch Lite + Witcher 3

Switch Lite + Witcher 3

Då Witcher 3 röstades fram till årtiondets bästa spel av oss läsare så gav det mig en anledning att köpa en Switch Lite och förhoppningsvis ha tiden till att spela igenom det förmodade mästerverket där istället. Börjat minst 3 gånger på Xbox One men alltid lagt ner efter några timmar, tror att det finns bättre chanser att ta sig igenom det bärbart och då sonen jämt och ständigt ska lira på den Switch vi har i huset så blir det perfekt med en till. Grym konsol! Hoppas på ett lika grymt lir också.

HQ
15 år på Gamereactor, grattis till mig!!! ;)

15 år på Gamereactor, grattis till mig!!! ;)

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Det är väl inget jag kan motsätta mig direkt. Den 21/11 2003 blev jag medlem här på Gamereactor. Under alla dessa år har jag läst mängder av fantastiska recensioner, blogginlägg och artiklar. Deltagit i massvis med tävlingar (ingen vinst än tyvärr), suckat åt Petters Metallicahat, kommenterat diverse nyhetsartiklar och även klämt in några mer och mindre intressanta bloggar här på siten.

Jag vill tacka alla er som gör Gamereactor så väl värd att besöka, ett extra stort tack till Petters grymma blogg, den både berör, upprör och inspirerar om vartannat. En annan favorit är Mäkis formidabla analyser samt maffiga recensioner.

Hoppas få följa denna eminenta sida i ytterligare minst 15 år!

HQ

Polarpriset till Metallica!!!

Ibland är allting bara så jävla lätt och så jävla rätt! Att Metallica får detta pris är lika logiskt som att GTA 5 sopar rent på utmärkelser och försäljningslistor till höger och vänster. En grupp som fullkomligt vräkt ut kvalitativ musik sedan början av 80-talet, vi snackar variation, power, attityd och texter som ger betydligt fler än Gunde ståpäls. Deras konserter befinner sig på en helt annan nivå än de flesta andra grupper/artister som lallar runt på denna jord. Extra kul att Sverige fallit för deras storhet, både bland fans, musikexperter och att de även uppmärksammas på detta sätt Alla Hjärtans Dag till ära.

Som sagt: Ibland är det bara så jävla lätt och så jävla rätt att välja. Fortsätt rocka skiten ur universum gubbar, det gör ni (näst) bäst av alla!

P.S Om någon som läser vill spy lite galla över Metallica så säljer jag egengjorda latriner. Ring nummer 666 666 för en offert. ;)

Fixat till ett litet spel- och filmrum i ett av gästrummen

Fixat till ett litet spel- och filmrum i ett av gästrummen

Då har det äntligen blivit av! Har länge gått i tankarna att göra om ett att gästrummen till ett mysigt spel-och filmrum. Efter några besök på Media Markt under veckan så slog jag till på en LG samt en vit PS4 Pro. Rummet är väldigt litet med ganska precis 3 meter från vägg till vägg, i princip alla jag talat med rekommenderade att satsa på en TV som är max 55 tum, jag vägrade dock lyssna till det och slog till på en 65a istället. Sitter ca 2,5 meter ifrån och vill ha en hyfsat maffig upplevelse vilket jag nu tror att jag får. Ska verkligen bli superkul att kunna spela och titta film i en mysigare miljö och med en bättre TV än i vardagsrummet (Sony Bravia 60" full-hd). Detta blev mitt val denna gång: LG65SJ850V http://www.lg.com/se/tv/lg-65SJ850V Ser fram emot att sätta tänderna i Shadow of the Colossus, Monster Hunter och diverse Netflixserier.

Lyckades inte missa denna release heller. Xbox One X beställd!

Lyckades inte missa denna release heller. Xbox One X beställd!

Jaha då var man där igen. Har totaaaalt tappat spelsuget och inte rört en handkontroll på ett halvår nu, inte känt det minsta spelsug alls faktiskt. Har även sålt bort varenda spelkonsol värd namnet, det enda spelande som bedrivits i detta huset har varit iPadexklusiva stortitlar. :D En stor del i det hela är att tid (och ork) saknas, eller jag skyller på att det är så iaf! Har efter ett låååångt uppehåll kommit igång med träningen på allvar igen och trots lite benhinneinflammation och andra småkrämpor här och där så ser det otroligt ljust ut på den biten ändå. Målet att springa milen under 40 min igen (var drygt 20 år sedan sist) är definitivt uppnåeligt och kroppen känns yngre och fräschare än på mycket länge. Träningen har konkurerat ut spelandet, hallå vad är det som händer!?

Men så kommer vi till det där lilla dilemmat som stavas konsolsläpp, jag har ju knappt missat ett sådant de senste 20 åren och inatt runt 01:30 landade en Xbox One X samt nya Assassins Creed (som ser riktigt vasst ut) helt plötsligt i min kundvagn hos Cdon. Skulle normalt sett vara supertaggad just nu men kom på att jag missat en liiiiten detalj, nämligen att jag fortfarande ligger och ruvar på en 60 tums 1080p TV. Så nu krävs det väl att jag styr upp den biten också? I-landsproblemen hopar sig här, ska nog jaga rätt på en 65 tums Oled tror jag. Hoppas inte frugan märker något...

Kommer du skaffa besten på tisdag och har du någon schysst TV att spela på?