Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Apple Watch Series 5 istället för nästa års iPhone?

Apple Watch Series 5 istället för nästa års iPhone?

Jag skaffade mig en iPhone X för ca 1 år sedan och gjorde sedan det dumma iomed att jag klickade hem ett exemplar av iPhone XS när den släpptes. Det är ju bara en S uppgradering av iPhone X som redan funnits ute i 1 år. Absolut inget fel med att byta till en nyare iPhone då det alltid i princip brinner i min ficka för att man vill ha, men då det bara är en smärre uppgradering av förra årets iPhone precis som alla andra iPhone's med ett S i titeln. Alltså, inombords så känns det lite fel bara även om jag är super duper nöjd med min iPhone XS. Jag lär säkert göra samma dumma grej igen. Frågan är bara när. Kanske redan nästa år. Jag får se hur det blir med det. Just nu går jag dock i tankarna på att nästa års iPhone kommer vara iPhone 11 och alltså inte en uppgraderad iPhone med ett S i titeln och därför välja att vänta tills nästa års upplaga får sin S uppgradering. Om Apple då följer traditionen så är det alltså 2 år jag får vänta. Men med det sagt så kommer jag spana in nästa års iPhone så saliven droppar ur munnen när den släpps.

Och iomed mina tankar just nu på att vänta trots att vi inte kommer få se nått av nästa iPhone ända tills mitten på september 2019 så funderar jag på att skaffa Apple Watch Series 5 som förmodligen kommer visas upp och släppas samtidigt som nästa iPhone. Vad säger ni som är Apple kunnigt folk och icke Apple kunnigt folk?

Facebook
TwitterReddit

Fallout 76 Power Armor Edition

Fallout 76 utannonserades för ett litet tag sedan och kort strax där efter visades spelet upp ordentligt på E3. Fallout som spelserie är idag en av dom största, själv är jag dock inget fan av spelserien. 3'an och alla spel med Fallout i titeln efter det är alla skitbra. Men ändå kan jag inte ge mer än ett stort "MEH". Precis som alla andra spel idag så ska ju även Fallout 76 få specialutgåvor. Denna utgåva kallas Power Armor Edition och blir din för 2.399 på GameStop och 2.499 på Webhallen här i Sverige. Man får då med en hjälm som man faktiskt kan sätta på sin egen skalle om man så vill eller inte, en väska som ser rätt så billig och ful ut. En karta och så spelet så klart. Jag kunde inte hålla fingrarna borta så nu blir det till att vänta tills November innan man kan se allt detta på riktigt och inte med bilder på nätet. Kan du hålla fingrarna borta?

Facebook
TwitterReddit
Det blev en iPhone X

Det blev en iPhone X

I en tidigare blogg frågade jag er om vilken telefon jag skulle välja. Valet stod mellan iPhone 8 Plus och iPhone X. Det var olika svar och synpunker man fick. Och när man kunde förbeställa iPhone X den 27'e Oktober som va i fredags så kunde jag bara inte hålla mig. När klockan slog 09:01 så drog förköpet igång hos alla teleoperatörers hemsidor och jag passade då på att boka mig ett exemplar. Avbetalningstiden blir 12 månader istället för 24 och abonemanget jag har haft sedan tidigare med 5 GB ändrades till 15 GB surf i månaden då det bara är 50 kr som skiljer. Visst, iPhone X är en dyr historia. Men med tanke på att det är en pryl man har med sig och använder varje dag så gör ju ändå priset nytta vare sig man vill eller inte.

Nu återstår bara en väntan tills fredagen den 3'e november så får vi se om man får en eller inte. Enligt alla nöjessiter så har det varit ett sådant enormt tryck av folk som vill ha en iPhone X trots det höga priset sedan i fredags. Satt i lördags förmiddag var jag på Tele2's hemsida och då va det plötsligt 7-8 veckors leveranstid. Och i lördags förmiddag fick jag också mail från Tele2 där det stod att min beställning är godkänd och väntar just nu på att få skickas iväg och leveranstiden är beräknad till 7 dagar (6 dagar idag) och så fick jag en kod jag kan knappa in på Tele2 för att följa mitt paket.

Antingen får jag vänta 6 dagar eller 7-8 veckor nu. Det ända jag inte kan göra nu är att förvänta mig att man får ett ex den 3'e november. Hur som helst så ska det bli kul att leka med en ny pryl.

Hur du förbeställt en iPhone X?

Facebook
TwitterReddit
iPhone 8 Plus eller iPhone X? Vad säger ni?

iPhone 8 Plus eller iPhone X? Vad säger ni?

Om en vecka går det att förbeställa iPhone X och så finns ju iPhone 8 ute sedan några veckor tillbaka. iPhone X har sin skärm över hela telefonen i super retina HD (OLED), ingen hemknapp, kanterna är av ihärdat stål, ansiktsigenkänning för att du ska kunna komma in i din telefon och 2 stycken 12 megapixelkameror på baksidan. Allt det där existerar inte på en iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Men samma prestanda under skalen, det har dom.

Jag har varit fast bestämd att jag ska ha en iPhone X då det alltid är roligt att äga det senaste fast man inte utnyttjar det. Även fast jag är en 30 åring som bor själv och därav bestämmer själv så har jag en mor och far som säger åt mig att inte köpa den telefonen och satsa på en iPhone 8 Plus istället. Dom skyller på priset. T.o.m. mina vänner säger att man är dum i huvudet om man köper en telefon för den summan pengar och säger även dom åt mig att satsa på en iPhone 8 Plus. Och ja, 11495 och 13195 kr för en telefon beroende på hur mycket GB den har är i alldeles för mycket för att vara just en telefon.

En iPhone 8 Plus kostar 9095 och 10795 beroende hur mycket GB man vill ha. Man får hosta upp 2400 kr mer för lika mycket GB på en iPhone X. Satt jag börjar undra hur jag tänker.

Just nu har jag en iPhone 6S Plus på 64 GB och det enda jag gör med den förutom att ringa, fota och skicka sms är att lyssna på musik via Spotify. Har andra appar också, men dom är jag knappt inne på och på två års tid som jag haft denna så är knappt hälften av lagringsminnet fyllt. Är det då värt att köpa en iPhone X på 64 GB för ca 700 kr mer än en iPhone 8 Plus på 256 GB? Kollar man på hur mycket GB man får så är en iPhone 8 Plus billigare. Så ja, vad säger ni? Ska man slå till på en iPhone 8 Plus eller en iPhone X?

Facebook
TwitterReddit
ARMS

ARMS

Arms släpptes idag. Ska helst liras med vänner hemma i vardagsrummet eller online annars kan det bli ganska tråkigt rätt så fort. Väljer man att lira ensam eller mot en vänn i vardagsrummet så har Arms precis samma upplägg som Mario Kart 8 genom att samla mynt för att låsa upp nya grejer. Men det är väl typ det.

Ska ni boxas i helgen?

Facebook
TwitterReddit