GR STREAMING
Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Hjälp med dator!

Skrivet av Dusty den 18 april 2018 kl 18:31

Hej GR! Skulle behöva er expertis, igen. Började studera i höstas och köpte då en Macbook Air (2017-års modell). Den är snabb och uppfyller de flesta av mina krav, men trivs inte särskilt bra med Mac. Jag skulle därför behöva lite tips på bra Windows-laptops! Det jag främst kommer använda den till är studier och bildredigeringsprogram (Photoshop etc), spel är alltså inte särskilt viktigt. Mitt simpla krav är att den skall vara ganska snabb och starta Photoshop etc snabbt. Har en Windows-dator nu där det tar 5 min att starta upp skiten medans det tar 10 sekunder på min Mac. Den skall helst inte överstiga 10.000kr!

Tack på förhand!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Jag hatar dagens Youtubers

Skrivet av Dusty den 2 mars 2018 kl 13:25

Visst finns det bra Youtube-kanaler, det råder det ju såklart ingen tvekan om. Men det känns som att 90% av alla personer som vill prova på att bli nästa Youtube-sensation gör exakt samma sak som alla andra. Jag pratar givetvis om challenge-videos, reaktionsvideos och annat jävla trams som jag inte förstår hur folk kan kolla på. En 20 minuter lång video där någon idiot ska äta en 1kg tung chockladbolle eller någonting. Eller en 20 minuter lång reaktionsvideo, som Talang 2018 (länkar nedan). Vem bryr sig? Många tydligen, för vissa har ju över 100k följare.

Alla tycker såklart att olika saker är olika roligt, men jag kan för allt i världen inte förstå hur man kan sitta och kolla på sån här skit. Har människor inget bättre för sig?

Nedan länkar jag en video där ett par reagerar på Talang 2018. Jag klarade 40 sekunder.
https://www.youtube.com/watch?v=_kUka7sHRCs&t=11s

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Vilken film hade bäst specialeffekter?

Skrivet av Dusty den 14 januari 2018 kl 14:36

Som rubriker lyder, vilken av förra årets filmer tycker du hade bäst specialeffekter? Min röst faller nog på Kong: Skull Island. Jag är ganska svag för monster-filmer, speciellt när de är riktigt stora (ser fram emot Kong vs Godzilla). Men det är ju inte min åsikt kring filmen vi ska diskutera nu, utan specialeffekterna.

Jag gillar att de har försökt efterlikna Kong från originalfilmen snarare än att få honom att likna en riktig gorilla, som i Peter Jacksons tolkning. Självklart ser ju Kong mer realistisk ut nu än i originalfilmen. Han ser nästan extremt verklig ut ibland kan jag tycka, och detta är en film som jag tycker borde få mer cred för sina specialeffekter än vad den fått.

Filmen innehåller även en hel del helt hutlöst snygga scener, bland annat scenen från bilden som jag valt att använda. Kolla in detta liksom: https://www.youtube.com/watch?v=Y1_t-6mvfjQ

En helt okej popcorn-rulle som gav mig ungefär vad jag förväntade mig, och så klart specialeffekter i världsklass.

Vilken film hade bäst specialeffekter?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Klar med Witcher 3

Skrivet av Dusty den 13 januari 2018 kl 19:04

Eller ja, nästan i alla fall. Har precis påbörjat expansionen Blood and Wine efter att ha klarat huvudspelet och Hearts of Stone. Jag spelade spelet när det släpptes till PS4, men av någon anledning slutade jag när jag kom till Skellige. Tror jag tröttnade.

Skaffade Xbox One X vid release och när jag ögnade igenom listan över kommande spel som skulle få en "Enhanced patch" fäste jag blicken på Witcher 3. Klickade hem Game of the Year-utgåvan för runt 350 spänn och inväntade sedan patchen, som överraskande gör så att spelet körs i 60 fps (så länge du inte befinner dig i de större städerna). Sedan dess har jag inte kunnat slita mig från spelet. Vilket fantastiskt mästerverk CD Project Red har skapat! Så bra att jag var tvungen att göra en ny bloggbanner tillägnad den stenhårde Geralt of Rivia.

Jag har reflekterat tillbaka lite till min genomspelning och ett av dem mest minnesvärda momenten i spelet är när man för första gången stöter på The Witches of Croockback Bog. Hela scenen fyller mig med någon sorts obehag. Inte för att de är särskilt läskiga men när de träder fram och börjar prata blir det i perfekt harmoni med musiken vilket då bildar denna känsla av obehag.

Jag har hört mycket gott om Blood and Wine och det glädjer mig att denna resa inte är slut ännu. Vilken är ditt favoritmoment i Witcher 3?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus