Svenska

Pocket card jockey: är en drog

Skrivet av Finexis den 25 maj 2016 kl 00:07

Jqg har väntat på att GR skulle skriva nått om det här, men det see ut som det har vandrat under radarn så att säga.

Pocket card jockey på Nintendo 3DS är en del solitare, en del häst race med inslag av uppfödning, 100% beroendeframkallande.

Spelet i sig kan lättast förklaras som en chibi visualiserad version av kortspelet Solitare men med beköningssystemet från vilket racing spel som helst.

Du parar ihop dina kort i ordning från 2 till A och försöker bygga så stor kombo du bara kan, för ju bättre du spelar dina kort, ju bättre och snabbare rider din häst.

Jätte simpelt att förstå och spelet i sig är minst lika lätt att börja spela..

Men att vinna, där har vi guldägget i den här pärlan, för att vinna behöver du hästar och en bra höst bra höger levla för att bli bättre, men din häst kan bara bli så bra, så nästa steg är att avla fram en ny häst (gärna med 2 föräldrar du själv tränat upp som är på topp) för ju bättre föräldrar ju bättre blir barnet.
Sen är det bara att hoppa upp på "hästen" igen och köra igång igen.

Spelet har ett helt vansinnigt djup om man tillåter sig dyka ner i det.

Ljudet är bra, inte bäst men funkar för vad det gör, musiken är skönt jazzig, med några electro influenser som helt klart ger en skön ala arkad racer spel från 1997,

Grafiken är charmig om något sparsam, hästarna är skönt chibi målade och med rätt föräldrar kan dom bli riktiga charmörer.

Det var inte meningen att drt hör skulle bli en recension, ville bara att folk skall få reda på att drt finns om man nu har missat det.

Så har man ett 3DS och vill ha nått nytt och fräscht så rekommenderar jag pocket card jockey helt ut, kostar bara en 70lapp, och är man osäker finns en Demo att ladda ner helt gratis

HQ