Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Pinball arcade.

Skrivet av friscus den 14 juni 2018 kl 16:41

On june 30th, 2018, Pinball Arcade will no longer be selling any williams and Bally tables. Anyone who purchased the tables prior to this deadline will continue to own them and have access to them, and we will continue to support them as we do other tables in our collection. So if you've ever been interested in owning these great tables, please purchase them now, before they disappear!

Time Left to Buy Williams and Bally Tables

15 Days

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Konstig sak?

Skrivet av friscus den 17 februari 2017 kl 09:08

Jag slog på teve 4 nyhetsmorgon idag 7.20 och 7.35 visas riks vädret.

Jag råkade först trycka på knapp 4 på fjärrkontrollen till tivo boxen som är den vanliga sändningen så jag trycker knapp 2 och 4 som är hd kanalen.

Ullrika visar riks vädret 7.35 på både vanliga sändningen och även på hd sändningen det ser jag när jag växlar från vanliga sändningen till hd.

Jag tittar om programmet som är inspelad i hd sändning från kl 6.00 på tivo boxen för jag missade en sak från början och när jag kommer till 7.35 ja då är det inte längre ullrika som visar riks vädret?? utan det är en man?? vaaa??? faan??

Det är samma program för det är samma ämnen dom pratar om men det enda som skiljer är att ullrika är utbytt till en man????

Är det någon som vet hur sjutton detta går till??

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Gears of war 4 kartor.

Skrivet av friscus den 9 november 2016 kl 18:10

Kartorna skulle vara gratis efter den 8 enligt tidigare info här på gr och andra sidor på nätet.

FEEEL!!! Går man in på spelets store och in på maps avdelningen så står det 50kr styck för checkout och drydock.

Alltså dom som har seasonpass som kostade nått över 400 kr så blir det billigare att få alla kartor som ska släppas två i månaden i ett års tid och mycket dyrare för dom som köper styckvis.

Ni på gr borde väll ha ordentlig koll på hur det är.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus