Svenska
Blog
Zack Snyder's Justice League är en triumf för superhjälte-genren!

Zack Snyder's Justice League är en triumf för superhjälte-genren!

Skrivet av gameboy89 den 22 mars 2021 kl 18:08
This post is tagged as: DCEU, Snyderverse, Justice League, Zack Snyder

Efter fyra långa år av förväntningar så har jag äntligen sett Zack Snyder's Justice League.

Det är nog ingen nyhet att jag likt Petter är ett gigantiskt fan av Zack Snyders vision för DC's filmuniversum. Både Man of Steel och Batman v Superman är enligt mig är två fantastiska superhjälte-filmer. Så mina förhoppningar för denna version av Justice League var skyhöga.

Jag blev verkligen inte besviken, snarare tvärtom. Den har rusat upp på toppen av min lista över de bästa DCEU-filmerna som har släppts. Visst, filmen är 4 timmar lång men filmen har ett riktigt bra tempo och den känns inte alls som fyra timmar.

Cyborg är verkligen hjärtat i filmen och Ezra Millers tolkning av The Flash har verkligen tjänat på denna "nyverssion".

Jag hoppas verkligen att Warner Bros tar sig i kragen, sväljer stoltheten och ger ett grönt ljust till Justice League 2.

HQ
Ny tatuering - Självklart med DC Comics tema.

Ny tatuering - Självklart med DC Comics tema.

Skrivet av gameboy89 den 24 november 2019 kl 15:45
This post is tagged as: Tattoo, DC Comics, Arrow, Green Arrow

Det var längesen som jag uppdaterade här på bloggen. Mycket har hänt: Nytt jobb, ny lägenhet, viktnedgång. Men jag har också tatuerat mig för tredje gången, denna gång blev det ett stiliserat motiv of my boy Oliver Queen/Green Arrow. Tänkte att nu när TV-serien Arrow är inne på sin åttonde och sista säsong så kändes det passligt.

Vad tycks? Gjordes hos Circle Tattoo i Sundbyberg och blev riktigt nöjd!

HQ
Netflixtips: BoJack Horseman!

Netflixtips: BoJack Horseman!

Skrivet av gameboy89 den 15 april 2018 kl 15:15
This post is tagged as: Netflix, BoJack Horseman

Jag har nu på senare tid upptäckt den animerade Netflix-serien BoJack Horseman och snacka om att jag har missat något! Till en början så trodde jag att det bara var en animerade serie i mängden som Family Guy osv osv.

Men det är en ovanligt tung och tankeställande serie om mental ohälsa, olika typer av missbruk och kärlek. Allt detta i en serie som handlar om en avdankad Sitcom-skådis som hade sin guldålder på 80-talet.

Har ni inte gett den en chans - Se den!

Ni som har sett serien, vad tycker ni?

Jobb på Sweden Rock Festival för tredje året i rad! <3

Jobb på Sweden Rock Festival för tredje året i rad! <3

Skrivet av gameboy89 den 13 april 2018 kl 16:59
This post is tagged as: Sweden Rock Festival, Rock, Musik, Iron Maiden

Det blir en trevlig sommar i år jag ska jobba för tredje sommaren i rad på Sweden Rock Festival, och vilken jävla line-up asså! Den här festivalen har potentialen att bli en riktigt höjdare! Jobbar jag inte backstage på Rockstage så kommer ni hitta mig ute i publikhavet.

Några andra här som ska åka på SRF 2018? Vad sägs som en GR-meetup?

Avengers: Infinity War - Biljetter införskaffade!

Avengers: Infinity War - Biljetter införskaffade!

Skrivet av gameboy89 den 7 april 2018 kl 17:19
This post is tagged as: The Avengers, Infinity War, #MCU, Film, Marvel

Det var ett tag sedan som jag skrev här inne så får väl komma med en liten uppdatering. Det slog mig idag att SF Bio har ändrat så att man som Bioklubbmedlem nu kan använda sina klubbpoäng direkt via hemsidan och boka biljetter.

Sagt och gjort så bokade mina biljetter till Avengers: Infinity War fortare innan Thanos hinner knäppa sina fingrar. Jag är osannolikt peppad inför den här filmen, inte bara för att jag har följt MCU-filmerna ända sedan Tony Stark blev plåtniklas. Det handlar också om att jag älskar Russo-brödernas Marvel-filmer. Captain America: The Winter Soldier är för mig den absoluta höjdpunkten inom MCU tillsammans med Guardians of the Galaxy och Black Panther.