Svenska
Blog
Suicide Squad och Batman v Superman Trailerna är fantastiska

Suicide Squad och Batman v Superman Trailerna är fantastiska

Skrivet av gameboy89 den 14 juli 2015 kl 15:03

Det har gått några dagar nu sedan BvS trailern släpptes online och inatt så släpptes Suicide Squad trailern officellt så jag tänkte dela med mig av mina reflektioner.

Batman v Superman trailern är fantastisk, jag har säkert sett den 20 gånger sedan jag såg den i lördags (då fick jag se trailern på min kompis hemmabio-system, mäktigt som tusan) och den uppfyller mina barndomsdrömmar om att äntligen få se Batman, Superman och Wonder Woman tillsammans på bioduken och nu äntligen får vi se det.

Jag gillar tonen, gillar alla eastereggs (speciellt Robin-dräkten), börjar gilla Jesse Eisenberg som Lex Luthor mer och mer samt att Ben Affleck ser extremt badass ut som Batman. Bästa trailern som jag har sett på mycket länge.

Nu till Suicide Squad.

Will Smith ser ut att bli en riktigt bra Deadshot, Margot Robbie i rollen som Harley Quinn som handen i handsken och jag gillar tonen riktigt mycket. För att inte tala om Jared Leto som Jokern - Hans joker känns som en perfekt blandning av Heath Ledger och Mark Hamill.

Men bästa av dessa två var Batman v Superman. Mest pga hype men också kvalitetsmässigt och det episka i att set Batman slåss mot Superman.

Vad tyckte ni? Vilken var er favorittrailer?

Min fulla analys av trailern --> https://capesandheroes.wordpress.com/2015/07/14/sdcc-in-depth-
analysis-of-the-batman-v-superman-comic-con-trailer/

Batman v Superman Trailer --> https://www.youtube.com/watch?v=0WWzgGyAH6Y
Suicide Squad --> https://www.youtube.com/watch?v=PLLQK9la6Go

HQ