Svenska
Blog

Hittade bild på mitt gamla pojkrum (spelhörna)

Igår när jag skrev blogg bläddrade jag snabbt igenom några av mina äldsta inlägg och hittade då bilder på min spelhörna från början av 2012. Det var bara ett par månader innan vi flyttade ifrån villan som min familj bott i sedan 1992, när jag var ett år gammal.

Det här hade varit mitt rum i 20 år alltså. Tapeterna hade varit blå (typiskt pojkrum), sedan grå med en röd board och slutligen det här utseendet som bilden visar som gjordes hösten 2010. Jag var toktaggad på releasen av Dead Space 2 som skulle komma i januari 2011 så jag lät mig inspireras av trailern till spelet som hade en nästan beige färg som bakgrund, och sen en Marker förstås.

Fåtöljerna köpte jag ifrån Mio och TV-bänken byggde jag och pappa ihop själva. Ganska avskalat men perfekt upplagt för mitt film och spelintresse. Övrig utrustning bestod av en 37" LCD-TV av märket LG, ett hemmabiosystem på 5.1 av märket Panasonic samt en Xbox 360 och en Playstation 2 Slim.

Andra sidan av rummet huserade ju min säng och hyllor på väggarna fullsmockade med filmer. Men det här var min spelhörna och den minns jag med värme. Här satt jag från 19-årsåldern tills jag var 21 och njöt. Ingen skola, bara jobb på dagarna och kvällarna och helgerna fria att spendera med mina spel, och tankar på en egen lägenhet också. Och den kom ju senare så småningom.

Mina bästa spelminnen från när rummet såg ut såhär var att jag spelade ohälsosamma mängder TES: Skyrim men även Red Dead Redemption, Resident Evil 4 på ps2, Dead Space 2 och Gears of War 3.
Det var tider alltså...

I april 2012 flyttade vi till en stor lägenhet istället där jag bodde i ett år innan jag skaffade min egna lägenhet. Då fick jag ett nytt eget rum som även det inreddes på ett mysigt spelrumssätt med fokus på TV och spel-hörna.

Och när jag sedan flyttade till min egna lägenhet fick jag ett helt vardagsrum för mig själv att ha som spelhörna. Sen blev jag sambo för snart ett år sen och nu sitter jag än en gång i ett mindre rum och spelar konsolspel framför en 28" datorskärm med hörlurar haha!

Bilderna är tyvärr lite oskarpa vilket har och göra med att jag laddade ner dem från min blogg här på gamereactor. 2012 såg ju den här sidan annorlunda ut och bilderna man laddade upp var ju något mindre, tyvärr. Helheten syns dock!

Hittade bild på mitt gamla pojkrum (spelhörna)

HQ