Svenska
Jag har gjort ett eget spel!

Jag har gjort ett eget spel!

Skrivet av gustav93 den 26 juni 2016 kl 22:19

Nu har jag äntligen, tillsammans med en kompis, gjort klart ett alldeles eget spel. En gammal dröm kan man väl kalla det om man så vill, enda sedan jag satt som en liten knodd och gjorde spel i Powerpoint(!). Spelet som efter ca 9 månader nu är klart är ett klurigt pusselspel och jag måste säga att jag är väldigt nöjd över resultatet. Själva spelmekaniken är ny vad jag vet och jag särskilt nöjd med animationerna som jag kämpade väldigt länge med innan de blev så pass mjuka och flytande som de ändå är just nu. Även musiken är jag extra nöjd med eftersom jag var orolig om jag skulle kunna få ihop någonting alls. Spelet är inte 100% klart som så dock (såklart) utan kommer att fortsätta uppdateras, med nya funktioner och nivåer. Men nu är det redo för allmänheten!

Det finns ute gratis till Android nu så ni får jättegärna prova och säga vad ni tycker! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixandfill.game

Det kommer snart att komma till iPhone också, men Apples godkännandeprocess är lite längre. Men förhoppningsvis är det ute nu till veckan i alla fall.

Jag hoppas att ni tycker om det, men tveka ej att berätta vad som ni tycker borde göras annorlunda! :D All feedback uppskattas. Tack på förhand!

HQ