Svenska
Blog
1 års kalas

1 års kalas

Skrivet av Habbuten den 28 maj 2018 kl 13:27

Då var dagen kommen. Vår älskade, underbara, härliga, fantastiska och glada lilla unge fyller 1 år idag.

Det är lite svårt och tro att det redan har gått ett helt år sen vi fick se dig för första gången efter att ha väntat och längtat i 9 långa månader. Din ankomst gjorde oss till en familj och vi fick äran att bli dina föräldrar. Helt magiskt.

Något annat som också är helt magiskt är just 1 årsdagen. Det är en gräns på något sätt. Därför att innan dess är man nyblivna föräldrar och man har en liten bebis som växer och frodas. Men när 1 års dagen väl kommer så händer det något, bebisen har helt plötsligt vuxit upp och ses numera som ett litet barn istället. En egen liten individ.

Lite svårt och greppa att man numera kan titulera sig för småbarnsförälder istället för nyblivna föräldrar. Men ack så stolta vi är över vårt lilla underverk och vilket underbart år det har varit. Vi älskar dig till månen och tillbaka och det är en ära att få se Dig växa upp och följa din väg genom livet.

Såklart hade vi kalas igår för att fira hennes första födelsedag. Den firades i hemmets lugna vrå med bara mor- och farföräldrar närvarande. Det bjöds på tårta, glasståg och bananpannkakstårta. Mumsigt. Sen var det presentöppning. Mycket spännande.

Vi älskar dig och stort GRATTIS på födelsedagen Aurora. PS: idag kl 16.12 är hon född så med andra ord är hon vår lilla bebis några timmar till.

HQ