Svenska
Blog
WoW - ett onödigt online spel??

WoW - ett onödigt online spel??

Skrivet av Habbuten den 4 december 2010 kl 23:47

Nejdå, långt ifrån! Jag har ju då satsat på att bara spela med en karaktär hela tiden och tycker WoW är väldigt roligt. Däremot har jag nått gränsen (eftersom jag inte har köpt det nya expansionet ännu) för hur långt jag kan lvla. Har nått lvl 80 nu och får därför inte mer XP för mina ansträngningar när det gäller att bl a göra olika quest.

Tråkigt tycker jag eftersom jag är väldigt målinriktad och nu när jag har nått mitt mål för hur långt jag kan lvla så tappade jag helt plötsligt lusten att spela WoW. Lite av anledningen till varför jag inte har spelat på ett par dagar.

Men visst finns det alternativ till andra mål i spelet. Jag kan t ex:
*skapa olika gubbar (olika raser också då förstås)
*utforska allt som går att utforska
*sträva efter att uppnå ALLA achivements (det kan ju ta ett tag) =P
*bara spela olika instanser
*bara hålla på med auktioner
*and the list goes on and on and on and on....

Många som spelar WoW här? Vad säger ni? Har ni spelat länge?
Jag vill gärna spela mer och det ska jag nog göra också. Finns ju som sagt mycket man kan göra med det spelet innan man har "varvat" det så att säga!


PS: Jag och kärleken har dessutom införskaffat en ny LG 47" LED TV med 100hz. Den kan ha något att göra med varför jag helt plötsligt inte vill sitta vid min bärbara dator för tillfället. PLUS att jag inte ens har min dator hemma eftersom min söta syster har lånat den. Jag får helt enkelt ockupera killens dator under tiden.

Så ja, kära vänner. Dags att spela lite WoW igen kanske? =P

HQ