Svenska
Blog
Livet flyter på

Livet flyter på

Skrivet av Habbuten den 21 maj 2016 kl 09:57

trots mitt oförändrade hälsotillstånd. Att leva med högt blodtryck är dessutom inte så illa som det kanske låter. Jag äter trots allt medicin så det är under kontroll.

Men visst är det surt att ha drabbats av en sjukdom som för det mesta bara drabbar äldre människor? Och eftersom läkaren inte hittar felet (trots otaliga prover) tänkte jag själv försöka göra något åt saken http://www.gamereactor.se/blog/Habbuten/908563/: jag slutade med kaffet! Usch och fy så tråkigt det var. I nio veckor höll jag upp dessutom. Resultatet? Det gjorde inte det minsta skillnad överhuvudtaget. Så nu dricker jag kaffe igen som den lilla kaffekalven jag är.

Annars flyter livet på och jag trivs hur bra som helst. Jag älskar mitt liv tillsammans med min fantastiska pojkvän och livet är på topp. Tråkigt nog verkar jag dessvärre ha tappat allt vad spellust heter. Synd. Film däremot är min melodi. Ikväll är det date-night med killen och vi ska ha biomys och se den nya The Angry Birds Movie. <3

Det kommer dessutom många intressanta och förhoppningsvis bra filmer framöver på bio som jag gärna vill se: X-Men: Apocalypse, Djungelboken och Warcraft: The Beginning. Men sen ser jag även fram emot: Teenage Mutant Ninja Turtles 2, The Conjuring 2, Ice Age - Scratattack, Star Trek - Beyond och Hitta Doris. För att bara nämna några.

Och inte heller glömma Uncharted. Hur ska man hinna med allt egentligen? Vilka filmer har ni tänkt och se på bio?

HQ