Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

NINTENDO LABO

Skrivet av hadjy den 18 januari 2018 kl 19:37

För en herrans massa år sen kom det ut ett nummer av Level eller Super Play eller kanske till och med Reset som Level hette innan den blev just Level. En artikel i det numret fångade mitt intresse. Nån skjutjärnsjournalist hade nämligen letat upp gamla, galna patent på olika leksaker som Nintendo hade sökt men aldrig gjort nåt av. När man såg grejerna förstod man varför.
Det ska sägas med en gång att alla kreativa företag har den här sortens skelett i garderoben. Det är alltså inte Nintendo ensamma om. Sony har det, Apple har det, Microsoft och Samsung likaså.

Anledningen till att jag inleder med den här svadan är att när jag såg Labo så kom jag osökt att tänka på den artikeln. Galna grejer som det aldrig blev nåt av. Labo hade definitivt platsat där.
Men människan är ju en säregen varelse som trivs bäst i grupp med likasinnade så när Nintendo börjar kränga kartongbitar med nåt halvdant "spel" till så springer säkert fårskocken man ur huse för att titta på kejsarens nya kläder. Dom är ju så fina! Och kostar bara 600 spänn!

Här kommer veckans tips till alla er blivande kunder. Om ni tar era 600 riksdaler och går bort till ert lokala konsum istället så kan ni köpa bananlådor, chipskartonger, tejp och saxar tills skiten rinner ur öronen på er och ändå vara mer kreativa hemma vid köksbordet med era ungar än vad Nintendo nånsin skulle kunna drömma om!
Eller ännu bättre! Swisha stålarna till mig som tack för idén!

Jag vet att ni Nintendo fanboys är galet aggro och rabiata så innan ni börjar skriva hotelser så vill jag bara att ni ska veta att Nintendo har min fulla respekt som kan lura på människor sånt här. Det är sjukt bra gjort!

PC ÄR KÄRLEK

Skrivet av hadjy den 17 januari 2018 kl 18:05

Jag har en galet fet PC från 2001! Egentligen tillhör jag ju Amiga Master Race men ibland rockar jag igång min sjukt muskulösa muskel-PC.
Så här är den:
Pentium 3
256 mb minne
Geforce 2 med 32 mb minne!
Windows 98

Ni fattar själva. 4k-spelen flödar här hemma!

Nej, skämt åsido. Den är ganska slö. Men. Det enda PC duger till i spelväg är som bekant Heroes Of Might And Magic 3! Allt annat ska man köra på konsol. Mycket enklare.
Och Heroes 3 spelas fortfarande i snitt 5 timmar i veckan här hemma.
Och där är min high end PC ferpekt! Jag behöver inte mer.
Så dissa inte min PC.

SLUTAR RÖKA

Skrivet av hadjy den 16 januari 2018 kl 07:41

Stiger upp på femte dagen utan cigg. Går riktigt bra. Jag la bara av, kall kalkon. Har gjort det innan men alltid fallit tillbaka efter några månader. Ska försöka undvika det den här gången.
Feströkning kommer jag dock aldrig att sluta med och jag vet att Sweden Rock blir en prövning då det är fest fem dagar i sträck.
Men det får man ta när man kommer dit.

Det jobbiga med att sluta röka för mig är att man har ciggen som ett slags personligt belöningssystem.
Ätit kvällsmat? Cigg.
Lagt grabben? Cigg.
Gjort det-och-det-momentet-på-jobbet? Cigg.
Osv.
Det är det man måste vänja sig av med eller ersätta med nåt annat. Det är där behovet ligger, inte i nikotinet. Att man förknippar ciggen med avslappning.

Men jag är glad att jag aldrig börjat snusa. Jag tror nämligen det är mycket svårare att sluta snusa. Att röka är en ritual. Om du inte vill röka inne, och det vill man INTE, så ska du ta på dig, gå ut. Snusa kan du göra närsomhelst och varsomhelst.

Tramset om "nu sparar du massa pengar så du kan RESA!!!" ger jag dock inte många kronor för. Dels har jag aldrig varit nån storrökare, snittar tre pack i veckan, och dels ser man aldrig dom småslantarna utan bränner dom på annat.
Däremot märker jag redan att jag blivit piggare. Nu ska jag tugga på en tandpetare.

LÄGGER NER FACEBOOK (nästan)

Skrivet av hadjy den 15 januari 2018 kl 16:31

Nu känner jag mig redo. Jag lägger nästan ner Facebook helt.
Det har blivit ett totalt haveri med en åsiktspolis utan dess like.
Ett exempel ser ni ovan. Lägg noga märke till att ingenting i min text motsvarar kraven för avstängning. Allt den gör är att sparka vänstern i stjärten. Och det räcker!
Det roliga, eller tragiska om man är på det humöret, är att dom bevisar just det jag skriver. Åsiktspolisen slår till!

När jag gick med i Facebook 2008 så var det riktigt roligt. Men efterhand har det blivit en likriktad soppa av kattbilder, matbilder, "smarta citat" som folk är för dumma för att komma på själva, ankläppar, posering på gymmet och annan tråkig skit.

Som den anarkist man nog är innerst inne så njuter jag av att skaka om folk i deras vardag emellanåt. Att skriva sånt man inte får skriva, att peka på att kejsaren inte har några kläder.
Det är roligt men tyvärr blir man avstängd. Numera en månad i taget.

Egentligen gör det mig inget men det som är jobbigt är att man blir av med messenger och köp/säljgrupperna. Eller snarare BLEV av med messenger för man kan nämligen ha det ändå.
Så nu ser jag ingen anledning till att ha facebook att reta mig på längre. Jag kommer att gå in där ibland och bjuda till fest osv men i övrigt ska jag låta bli det.

Nån annan som dumpat Facebook?

NÄR JAG BLEV KÄR I BRITNEY SPEARS

Skrivet av hadjy den 10 januari 2018 kl 18:18

Jag var bakfull. Så in i dödens bakfull. Kvällen innan hade varit oerhört blöt och slutat i att jag blivit utkastad från puben när jag blev upptäckt med att sno sprit bakom baren. Det gjorde ändå inget, det var en kvart innan dom skulle stänga.

Jag, eller snarare vi, satt hemma hos min kompis Per. Året var 2000 och det fanns en kanal som hette ZTV. ZTV var en slags humoristisk svensk version av MTV och den visade mycket musikvideos varje dag. Jag och Per låg i varsin soffa och slötittade när VIDEON kom igång.

Britney skuttade in i mitt liv iklädd en väldigt tajt röd lackdräkt och sjöng om att "hoppsan, nu hade hon ställt till det igen." Jag var som i trans. Jag visste inte mycket om Britney förutom att hon var nån popsnärta och söt. Per hävde ur sig nåt om pattar och höhöhö men han kunde lika gärna ha befunnit sig på Mars. Jag var uppslukad av den där videon. Uppslukad och jävligt bakfyllekåt.

Jag hällde i mig det sista av mineralvattnet och försvann hemåt. Jag var kär. Och det är jag fortfarande. Faktum är att Britney ska bli min fru, fast hon vet inte om det än.