Svenska
BLOGG NUMERO 50

BLOGG NUMERO 50

Jahapp. Då var det dags för en liten milstolpe. Blogg nummer 50 sen jag droppade mitt artistnamn Hadjy och istället avslöjade min riktiga identitet. Då borde man ju ta tillfället i akt och skriva nåt riktigt snärtigt och klokt.

Men, nej. Orkar inte. Har precis kommit hem från en pizzeria i grannbyn med hela buken full av Calzone så jag är för slut i roten för att filosofera.

Men vi kan säga så här. Wolfenstein Youngblood är avklarat och det var riktigt roligt. Lite repetetivt på sina ställen och minst bra av dom nya i Machine Games regi men ändå gjutet actionröj och scenen när dom skjuter sin första nasse fick mig att vråla av skratt.
Just nu håller jag på med Ghost Recon Wildlands och det är precis som Just Cause fast seriöst. En jättekarta med lömska skummisar och ungefär 35 000 saker att hitta på. Farligt skoj måste jag få säga.

På filmfronten är Scarface i 4K på ingång och i hyllan väntar Annihilation med Natalie Skywalker SAMT det förmodade mästerverket Baywatch.

Så. Där fick jag med både spel och film. Bilden? Bildbevis på att jag satte på vinterdäck på min ögonsten häromdagen. Så såg det ut.

Blogg nummer 50 avklarad. Över och ut!

HQ