Svenska
Blog

Fredagstipset (175)

Det är dags att lägga upp fötterna och kanske ta något gott att dricka/äta. Det är fredag och betyder att det är dags för veckans fredagstips. Till dig som läser önskar jag en riktigt trevlig helg!

Never Goin' Back
När jag snubblade över trailern för Never Goin' Back fnittrade jag för mig själv likt två högstadieflickor efter en händelserik helg. Den såg på förhand otroligt rolig ut och för ungefär en månad sedan kunde jag konstatera att det var en mycket rolig film. Den handlar om tonåringarna Jessie och Angela som lever i en stökig lya och tar varje chans de får att röka på och festa loss. Skolan har de hoppat av och jobbar numera som servitriser på ett café. Allt faller dock samman när de blir rånade, räkningarna börjar bilda berg och de står inför risken att bli avskedade från sina jobb. Men, de har varandra.

Never Goin' Back är knappast någon dramafilm men en suverän komedi. Den är inte på något vis unik men Augustine Frizzell lyckas ändå göra något riktigt underhållande med Never Goin' Back. Scenerna när tjejerna tvingas argumentera med den extremt konservativa och nedvärderande gubben är bland det roligaste jag sett på länge. Jag hoppas dessutom att vi får se mer av dessa okända skådespelare i framtiden då de gör ett riktigt bra jobb här.

Fredagstipset (175)

HQ