Svenska
Blog
Äntligen dags för Metro Exodus

Äntligen dags för Metro Exodus

Jag minns fortfarande hur exalterade vi på redaktionen var under E3-konferensen när Metro Exodus visades upp. Jag minns särskilt hur jag, Andreas och Kim tjoade högt och jag visste redan då att jag skulle spela detta på releasedagen. Sen kom dödsstöten. Min dator tackade för kaffet och slutade fungera helt och det blev därför aldrig något spelande vid lanseringen. Jag hade förvisso kunnat spela det på Xbox One eller Playstation 4, men jag ville helt enkelt uppleva det på PC. Nu har jag ju haft min ''nya'' speldator i drygt ett år men det har helt enkelt inte blivit av.

När jag kikade runt på Steams rea idag fann jag Metro Exodus - Gold Edition för 25,99€ och med tanke på att jag hade turen att få en dyr vapenlåda i CS:GO för någon månad sen, fick jag det i princip gratis då jag sålde lådan omedelbart.

Medan regnet öser ned över Växjö tänkte jag ta en paus från The Last of Us: Part II, och djupdyka i en annan dystopisk värld. Nu måste jag bara färska upp minnet eftersom det gått sju år sedan jag sist lirade något spel i serien.

Vad tyckte du om Exodus?

HQ