Svenska
Blog

Lex Luthor är en tatuerad skinhead i BvsS?

Ryktena fortsätter sprida sig och enligt en ny rapport från Latino-Review så ska Lex Luthor vara en tatuerad skinhead i Batman vs Superman. Detta är en del av hur han blev den han är idag och vill du verkligen inte veta någonting om varför han är det eller hur Bruce Wayne spelar någon roll i den här filmen så bör du sluta läsa från och med nu.

Fortfarande kvar? Okej. Eisenbergs Luthor kommer möjligtvis att tycka om tatueringar i kommande filmen och själv ha en på hela högerarmen av Metropolis. Han blev en biljonär redan när han var 18 år och är verkställande direktör för LexCorp. Som fjortonåring hängde han mycket på gatan och blev snart medlem i ett gatugäng. Inom ett år blev han deras boss och tack vare hans hjärna så har han kommit dit han är idag.

Det är lite av den här anledningen som han inte tycker om Bruce Wayne, eftersom han mer eller mindre har fått sin framgång istället för att få jobba sig till den. De bokar snart in ett möte på LexCorp där de bland annat pratar om Superman. Bruce är verkligen imponerad över Clark medan Lex inte ser honom som någonting annat än en utomjording som inte hör hemma här.

Bruce är villig att försöka återuppbygga Metropolis från den katastrofala händelsen som General Zod orsakde i Man of Steel med hans egna resurser. Lex är skeptisk till det hela men tänker att han kan gå med på det för att sedan krossa Bruce och Wayne Enterprises. Bruce tror att det finns en fredlig lösning med Superman medan Lex tror det andra och tror att Batman kan ta upp striden mot Superman istället. Om det blir så eller inte är oklart, det här är bara rykten.

Lex Luthor är en tatuerad skinhead i BvsS?

HQ