Svenska
Blog

En himla massa nonsensprat!

Jag vet inte varför men jag känner för att skriva av mig om lite blandade grejor just nu istället för att koka ihop ett flertal små texter.

- Sitter i skrivande stund med det nya numret av Gamereactor vid sidan av tangentbordet samtidigt som jag häver i mig polkagriskarameller och lyssnar på grymma toner av Hans Zimmer kommer ifrån högtalarna. The Amazing Spider-Man 2 hade inget mästerligt eller minnesvärt soundtrack mer än My Enemy och såklart You're That Spidey Guy. Trumpeten i slutet ger mig en så härlig känsla av Spider-Man så jag vet inte var jag ska ta vägen.
Anyhow, suverän läsning och en suverän inledning skriven av Petter angående fanboyism. Kunde inte sagt det mycket bättre själv och har du inte läst texten så är det nästan värt att springa ner till din lokala butik som har numret i laget bara för att läsa den. Värt att nämna är också att Brännan avslutar numret med en fenomenal och lagom lång recension av The Hobbit: The Desolation of Smaug. Känner igen mig i precis varenda rad.

- Införskaffade mig även Plants vs. Zombies Garden Warfare i helgen för en billig peng till Xbox One som jag måste säga överraskar på så många punkter. Jag har aldrig tyckt om Plants vs. Zombies. Dels för att jag tycker det ser riktigt tråkigt ut och för att lillebror min inte gjorde annat än att spela det för några år sen. Ett evigt tjat var det. Garden Warfare är å andra sidan fantastiskt roligt att spela och det känns så många gånger unikt och olikt från så många andra skjutarspel. Är du sugen på att spela så lägger du till Ekneh96 ögonaböj.

- DC Comics fortsätter att expandera deras universum på TV:n. Arrow har säsongsavslutning på torsdag som jag ser fram emot riktigt, riktigt mycket. Är du lika spänd som jag kan du se en förhandstitt här. Vi får också se vår första glimt av The Flash springandes i en otrolig hastighet de sista sekunderna av klippet.

- Kritikernas reaktioner av Godzilla verkar trots allt inte vara så himla bra som vi hade hoppats på. Jag minns att jag redan från början sa att jag inte trodde den skulle bli så bra och att många har alldeles för hög hype inför den. Men hey, jag kan ha fel och jag säger inte att den är dålig. The Amazing Spider-Man 2 fick inte några skyhöga betyg heller men ändå diggade jag den riktigt, riktigt mycket. Oavsett så tänker jag se filmen för jag menar, det är ju Godzilla?!

- Troligtvis får vi också se The Batmobile idag i då Snyder så sent som igår teasade oss med en bild utav den bakre delen av bilen. Hoppas på något liknande av den som man ser lite av i Batman: Arkham Asylum.

- Game of Thrones hade sin säsongs bästa avsnitt igår. Peter Dinklage gjorde en helt fantastisk insats i gårdagens avsnitt och det skulle förvåna mig om han inte med det här blev nominerad till en Emmy. Dock måste jag säga att den misslyckade räddningen tidigt i avsnittet var dålig. Riktigt dålig.

- The Walking Dead Episode 3 släpps också idag till PC. Sitter förväntansfull något så otroligt då episod 2 levererade till 100% och fick mig att rysa något otroligt de sista minuterna. Jag kommer nog aldrig få nog av Telltale Games.

Slut på nonsensprat.

En himla massa nonsensprat!

HQ