Svenska
Blog

Spel från barndomen jag ej glömmer! (2)

Vi hade alla de spelen vi kunde spela hur mycket som helst när vi var yngre. Det liksom kvittade om de var värdelösa eller ej, man hade ändå hur kul som helst med dem. I den här bloggserien kommer jag att skriva om en del spel från min barndom som jag inte kommer att glömma!

Attack of the Saucerman
Skulle någon fråga mig vilket spel jag ansåg vara svårast skulle jag nog svara Attack of the Saucerman. Skulle jag spela det idag skulle det troligtvis vara lika svårt. Mycket på grund av den hopplösa kontrollen. När man vände på sig vände också kameran vilket kunde göra fighter otroligt svåra när spöken, kannibaler, dinosaurier eller aliens kom från alla håll.

Jag tror inte ens att jag klarade det här spelet på egna ben utan jag tror att jag skrev in någon fuskkod till slut så att jag antingen kom till sista bossen eller att jag fick oändligt med liv, minnet är lite suddigt. På familjens gamla Windows 98 gick det här spelet varmt och det är faktiskt ett av mina bästa spelstunder någonsin. Min pappa var med för att hjälpa oss och även våra kompisar var här för att även dem ge spelet ett försök men ingen var skicklig nog att klara det helt själva.

Spelet fanns på både PC och PlayStation så det kanske finns någon mer här på Gamereactor som har spelat det. Var spelet ligger nu någonstans har jag ingen aning om men troligtvis i någon vrå på vinden.

Kommer du också ihåg det här spelet?

Spel från barndomen jag ej glömmer! (2)

HQ