Svenska
Blog

Spel från barndomen jag ej glömmer! (12)

Vi hade alla de spelen vi kunde spela hur mycket som helst när vi var yngre. Det liksom kvittade om de var värdelösa eller ej, man hade ändå hur kul som helst med dem. I den här bloggserien kommer jag att skriva om en del spel från min barndom som jag inte kommer att glömma!

Gadget & the Gadgetinis
Som yngre älskade jag Inspector Gadget och jag såg nog om tvåan på VHS över tjugo gånger. Så här i efterhand skulle jag aldrig få för mig att se filmen igen då den egentligen var riktigt kass. TV-serien såg jag mycket på också och det hände ganska ofta att när mamma eller pappa gick upp vid 07.00 bara för att se om jag satt i soffan och tittade på serien. 9/10 gånger gjorde jag det. Min förkärlek för Gadget var alltså väldigt stor och en gång när jag var inne på Toy"R"Us hittade jag spelet till PC och köpte det utan att tveka. När jag sen skulle spela det på vår gamla dator var den för dålig och vägrade starta spelet. Besvikelsen var enorm efter att ha slängt flera veckopengar på ett spel som inte fungerade.

Inspector Gadget lades på hyllan men sen dröjde det ett år eller så och jag och en gammal klasskamrat testade spelet på hans dator och lyckligtvis fungerade spelet. Lyckan var enorm. Vi spelade och spelade och spelade. Det var otroligt häftigt att använda alla mojänger med detektiven som vi sett han använda i TV-serien och vi spelade ut spelet på kanske två dagar. Jag har faktiskt inte spelat det mycket mer men det är ändå ett spel jag aldrig glömmer. Spelet som aldrig ville startas men som sedan frälste mig när jag fick spela det. Om det var ett bra spel eller ej, kommer jag knappt ihåg.

Kommer du ihåg det här spelet?

Spel från barndomen jag ej glömmer! (12)

HQ