Svenska
Blog

Spel från barndomen jag ej glömmer! (16)

Det var ett bra tag sen jag skrev något i den här bloggserien. Senaste gången jag skrev om ett kärt spel från barndomen var ett år sen vilket känns lite skrämmande. När jag idag satt och skrev om onlinespel från Ubisoft kom jag och tänka på ett annat spel från Ubisoft som jag spenderade mycket tid med som liten. Det tänkte jag skriva lite om nu!

Rayman M

Rayman var en spelfigur jag spenderade mycket tid med som liten. Rayman Gold, Rayman 2, Rayman 3 är spel som spelats om många gånger men ett annat Rayman-spel jag ofta återvände till är Rayman M. I spelet kunde man välja på 8 välkända karaktärer från spelen och ju mer du slutförde i spelet desto fler utseenden kunde du ge karaktärerna. Det var ett spel i stil med Shrek SuperSlam där du deltog i diverse grenar. Ibland sprang man lopp och ibland skulle man slåss. Tyvärr minns jag inte spelet jätteväl men tänkte se om några fler kom ihåg det här spelet!

Rayman M spelade jag till vår gamla familjedator men av någon märklig anledning kunde vi bara spela spelet en viss tid innan spelet slutade att fungera. Ominstallerade man det fungerade spelet igen men då fick vi börja om igen (ingen av oss var särskilt tekniska). Någon av er kanske känner igen spelet som Rayman Arena då det ska ha funnits någon version av spelet med just det namnet. Jag har i vilket fall som helst ingen aning om var spelet ligger men visst hade det varit härligt att återuppleva gamla barndomsminnen igen!

Spel från barndomen jag ej glömmer! (16)

HQ