Svenska
Blog

Officiell konceptkonst av Justice League!

Det har dykt upp en ny officiell bild från Justice League som ger oss en bättre titt på medlemmarna av superhjältegruppen. Superman, Batman och Wonder Woman tycks vara helt oförändrade jämfört med deras utseende i Batman v Superman: Dawn of Justice och även Aquaman liknar det lilla vi sett av honom. The Flash och Cyborg har vi dock bara sett ytterst lite av men så här kommer de att se ut!

Jag är i nuläget inte särskilt glad över samtliga karaktärers utseende. Jag har inga problem med de tre hjältarna som vi redan har fått bekanta oss med men den andra halvan gillar jag inte alls särskilt mycket. Som jag tidigare sagt finns det inget med utseendet av Aquaman som påminner om just honom. Det känns dessutom som om man velat göra honom överdrivet ''cool'' för att visa folk att han inte alls är så töntig som så många säger. Jag önskar också att Cyborg hade mer dräkt som täckte en större del av ansiktet än vad den tycks göra men det är The Flash jag har mest problem med i nuläget.

Jag saknar blixtarna vid öronen och jag hade velat se ett snyggare emblem i stil med TV-serien på bröstet. Man berättade ganska tidigt in i produktionen att denna dräkt skulle påminna mycket om dräkten han bär i Injustice: Gods Among Us vilket jag gillade. Det här är dessvärre inte alls vad jag önskade mig utan jag hoppas verkligen att hans stil vägs upp med hjälp av ''blixtspåren'' han lämnar efter sig.

Vad tycker du?

Officiell konceptkonst av Justice League!

HQ