Svenska
Blog

Ett lass med serietidningar!

I slutet på förra veckan kände jag för att utöka min seriesamling lite och beställde hem tre serietidningar, varav två klassas som serieböcker och lite finare än andra varianter. Jag har ytterligare en seriebok på väg som jag beställde ännu tidigare men eftersom det kunde dröja upp till 20 vardagar innan den kunde skickas har jag ännu inte mottagit den. Jag tänkte i vilket fall som helst visa upp vad det är för berättelser som jag köpt på mig den här gången!

Absolute All-Star Superman

Den här utgåvan innehåller alla tolv nummer som släpptes av serien och hör till en utav de bästa berättelserna med Superman. Serien är författad av Grant Morrison och illustrerad av Frank Quitely och för att vara ärlig så var det främst illustrationen som lockade mest. En fantastiskt vacker samling som kändes given att införskaffa i absolute-format.

Absolute Green Lantern: Rebirth

Det är nog få som tror att Green Lantern kan bjuda på bra berättelser men denna miniserie på sex nummer är ett tydligt exempel på hur bra karaktären är. Berättelsen är skriven av ingen mindre än Geoff Johns och när första numret släpps 2004 blev den en enorm succé. Absolute-utgåvan är hittills den smalaste jag äger vilket inte är så konstigt med tanke på hur få nummer den innehåller och visst kan prissumman på boken kännas mycket. Personligen betalade jag 535:- för den men den verkar ha gått åt rejält och köps numera för 800-1000 kronor.

Ultimate Comics: Spider-Man (Vol. 5)

Eftersom jag har köpt alla tidigare volymer ville jag såklart även ha den femte och sista volymen utav av Miles Morales introduktionsserie. Jag har numera en komplett samling av serien med alla 28 nummer. Är du själv sugen på att kolla upp denna versionen av Spindelmannen vill jag varmt rekommendera dig att köpa det första numret!

Ett lass med serietidningar!

HQ